Måndag 2010-08-30

Idag har det varit en skapligt lugn dag på jobbet förrutom att jag börjar bli förkyld och haft ont i huvudet exakt hela dagen.. men men.. kom hem och käkade lite och nu ligger jag i sängen och fryser som en took.. men Ceasar sitter här och tittar på mig för han vill gå ut och farmor vill ha städat så jag måste kanske sätta fart med det? sedan gå in och lägga mig igen.. känns som man kommer somna tidigt idag igen, men det blir så när man inte mår så goodiie.... men men. så kan det vara!!

En helg i Gävle..

kom till gävle runt 13.30 tiden i fredags.. Jag och Lina satt och snacka lite sedan var det dags att bege sig till ockelbo och hämta lollo och hennes kompis soffan som kom med tåget :) Vi gick in på ica i ockelbo och handlade med oss lite saker och åkte sedan tillbaka hem igen.. När vi kom hem tog vi det bara lugn och käkade sedan grillat :D mums.. Sen vart det en lugn kväll..

Lördag:
På lördagen var det crusing i gävle som gällde.. åkte in med 15.10 bussen så vi kom in till kl 16.. brr kallt var det med men vi satte oss i solen så då vart det skönt.. gick runt lite på stan och tittade lite eftersom bilarna hade inte börjat åka runt ännu.. vi gick in på mc donalds och tog oss en varsin glass :) efter ett tag gick vi och kolla in bilarna som började dyka upp och allt folk.. hade en super rolig kväll och sedan tog vi bussen hem..
skriver lite kortfattat.. orkar verkligen inte skriva så mycket. hehe..

Söndag:
Vi går upp vid halv 9 tiden och beger oss ut i stallet för att ge hästarna lite frukost.. det regnade ute också, usch och fy.. så dom fick käka frukosten inne och vänta på att gå ut en stund.. vi gick in och käkade lite frukost och snacka en massa skit.. sen var det dags för mig att börja packa ihop mina saker som jag skulle ha med mig hem.. Jag åkte från lina och lollo vid 12.30 tiden och sedan började resan mot östhammar..

kom till östhammar och tog det lugnt. käkade lite och sedan var det bara att kolla vad jag skulle ha med mig hem till mamma och pappa över måndag och tisdag, men det behövdes inte så mycket kläder.. så det var bara att bege sig vidare igen.. kom hem till mamma och pappa och jag var så trött så jag slockande tidigt..


slänger upp en bild på brorsans amazon :) åkte i den på studenten :D


Gävle :D

idag beger man sig upp till gävle så nu blir det inge bloggande på några dagar :)


ledig torsdag :D

Idag vart jag ledig från jobbet då det var allt för lite att göra, kanske skulle jobba i 2 timmar och min resa blir lixom 6mil fram och tillbaka, så det var helt onödigt.. men skönt är ju de :D hehe..

Jag och nicklas ska åka med maria in till uppsala i dag och kolla in ikea och lite sånt, vi måste till djurhobby och köpa mat till sköldpaddan och till sprindeln.. :D så dom överlever :) hehe.. har ju inget sånt här ute i östhammar..

Längtar till imorrn<3 för då åker man upp till gävle och där har man inte varit på hur läääänge som helst.. miss it<3


denna bild gillar jag väldigt mycket, men inte så lik som jag är nu :P hehe.. är så mkt ljusare i håret tex xDhehe.. men men...

Marinerade sin misse till middag..

Jag är bara tvungen att skriva denna artikel som jag läste i aftonbladet idag på jobbet... Det är en gammal artikel, inte dagens men men skit samma..

NEW YORK. Mannen ville äta upp sin katt. Så han marinerade stackars Navarro i olja, salt och fem sorters peppar.Nu har Gary Korkuc gripits för djurplågeri. Den makabra upptäckten gjordes när polisen i buffalo häromdagen stoppade honom för en trafikförseelse. I en korg i bakluckan hittades katten Navarro-full-komligt indränkt i kletig smörja.

Kryddad med chili
Det visade sig att husse marinerat honom i olja,salt,chili och fem sorters peppar.
-han erkände att han ville straffa katten för att den varit aggresiv och att han tänkte steka och äta upp den, säger ett polisbefäl i buffalo news.
Korkuc greps och kommer att åtalas för djurplågeri. Katten togs till en djurklinik och är nu befriad från sin marinad.

Fick ta två bad
-Men det tog två bad innan han var helt ren. Vi var chockade över hur han såg ut, säger en anställd vid kliniken.
Ett nytt hem har redan hittats åt stackars Navarro. Vad för straff som väntar hans hungrige plågoande är inte känt, men det är redan bestämt att han inte får äga fler husdjur i framtiden....


usch vilka folk det finns, gud vad folk kan vara elaka mot sina djur! hur kan man???...



jobb jobb..

Imorrn är det dags för jobb igen.. hua.. inte alls taggad till jobbet, men men.. Denna vecka är jag bara på ett halvt plan och städar så det blir inte mycket jobb alls.. så man kan ta det väldigt lungt! jobbar tis,ons,tors :D

Tycker ändå att detta äldreboende är väldigt stort, det är över 100 lägenheter att städa :P hua..

Enebackens äldreboende, åkersberga!


tripp till öland..

Igår åkte vi från Östhammar vid kl 09.30, vi stannade till vid maxi,eurostop för att lämna ceasar till mamma :) eftersom jag ändå skulle komma hem idag så kunde han lika bra få åka på en gång o slippa den där långa resan.. Turbo ligger ju som en gris och sover hela vägen så för honom är det lungt.. :)

vi kom ner till öland vid 15.30 tiden, då åkte vi till första bästa mack för en piss paus och något att dricka.. hade inte stannat något alls på vägen.. hua så trött och stel man blev.. Sedan åker vi vidare till ett ställe där husvagnen stod som nicklas pappa skulle köpa.. Blir kvar där ett bra tag då det var massa strul.. men när vi äntligen kommer iväg så måste vi till en mack igen för att fylla luft i däcken.. ja men vad bra att den där förbannade lufttrycken funkar.. nee då äre bara åka vidare och leta runt på öland efter en till mack.. hittar en och det går bra..  Kommer från öland runt 16.30..
Men då äre ju klart att det är nå strul med bilen så det går inte snabbare än 70 hela vägen.. först trodde jag han skojja när han sa att det var nått fel så det kommer inte gå fort hem. nej fan märkte det.. gick ju lixom i 50 i alla uppförsbackar.. satan vad trött man var.. ont i arlset hade man med och var hungrig.. hade inte ätit nått på hela dagen.. stannade runt 21.30 och köpte oss en varsin french hot dog.. sen vare bara att åka vidare hemmåt.. Sakta men säkert gick det hela vägen och bilen började ryka.. men hem kom vi.. kl 02 var vi hemma och då kastade jag mig i sängen och slocknade direkt.. hua.. ingen sån där resa igen!!!!


längtar...

Nästa fredag beger man sig upp till Gävle och ska umgås med lina och lollo under helgen. Tror vi kommer få det så GRYMT kul!!! Crusing på lördagen och det kommer ju bli as nice ;) hoppas gammelbilen funkar, elr hur brudar ;) haha.. oh kan inte denna vecka gå JÄTTE fort :) hehe..

lina o lollo

öland..

ja, då kanske det blir en tripp till öland imorgon.. men inget bestämt ännu.. återstår att se :) men det skulle ju vara mysigt ändå att åka dit <3..

öland

Öregrund..

Vi var till öregrund för att gå in på affären med Rea.. buhu så dåligt med kläder dom hade kvar, och inte var det nå sportkläder alls som vi trodde.. men nicklas fick i alla fall med sig en adidas tröja :).. Den var riktigt fin :) Själv gick man till djuraffären och köpte en repboll och tuggben till hundarna :D Turbo tyckte bollen var jätte rolig att springa runt och bita på :) söta nissen<3.. Imorgon kanske jag och nicklas ska åka med hans pappa till öland och hämta en husvagn som han ska köpa! men det är verkligen inte säkert.. vet inte om jag orkar åka så långt med vovvarna.. men det återstår att se :P

köpt

fredag..

idag vaknade man kl halv 10 och sedan tog man en promenix med hundarna :) var jätte skönt väder ute imorrse, nu börjar det bli varmt och kladdigt :P hehe..

Städade lägenheten idag med, tyckte det verkligen behövdes, usch så skitiigt.. o inte tala om hur mkt hundhår det är överallt.. turbo hårar ju som en tok! usch.. sen smyger den skiten upp i sängen på natten så jag har skakat täcke och bytt lakan.. nu blir det att ställa kompostgaller så han inte kommer i närheten av sängen, vill inte ha så mkt hår där.. usch!

Var nyss och tränade på gymmet tillsammans med Nicklas och Maria, det var riktigt skoj :P men nu är man trött hehe.. ska bege oss till öregrund då det var rea i en sportbutik! kanske finns någe bra att köpa där :) nicklas behövde ha nya mjukisbyxor och jag skulle vilja ha en bra sportbh :P vi får se vad vi hittar.. längtar tills nästa helg<3




ja o ceasar

jobb jobb jobb

Har jobbat tisdag och onsdag ^^.. jobbar tillsammans med lisa i veckan så dagarna går skapligt fort :) vi har snart städat 72 lägenheter :P hua.. hehe.. idag har vi också varit på jakt efter ett piano lock som varit borta :P men det fann vi inte xD haha.. kanske dyker upp någon dag..

Ringde nyss syrran och fråga om vi inte kunde hitta på något men nej hon och dennis skulle bege sig och kolla på bio om ett tag.. boring! jag ska väl snart bege mig ut och släppa ut ninisen lite så han får hoppa av sig lite i det blöta gräset :P ska även hjälpa mamma med nått ute :)
bye bye...


imorgon måndag!

imorgon så ska Turbo få sin 1års vaccination vid 9 på morgonen, sen beger man sig till gymmet och tränar lite :) Kommer hem och tar det lugnt och sedan beger vi oss till norrtälje för fix av tatueringen :) hoppas dom får till det bra denna gång :D Dem ska även göra klar nickes tattoo som dom bara började lite på =P.. Sen beger vi oss mot östhammar igen, lämnar av nicke och hundarna och sedan åker jag hem till märsta eftersom jag ska jobba tis,ons,tors :) ska bli kul för Lisa ska också jobba.. lite roligare när man kan gå och snacka lite samtidigt :P blir så mycket roligare då, vi ska flyttstäda ett rum med, hua det är verkligen inte kul.. sprita av golv till tak lixom..

aja vi hörs byebye..


min tatto, ej klar

...

Ibland kan man ju bli riktigt less på vissa saker, och just nu skulle det vara så skönt att bara åka iväg för att vara för sig själv och bara ta det lungt.. Jag och nicklas ska åka upp med hundarna till hälsingland någon gång i början av september <3 det ska bli super skönt och mysigt :) Då ska vi bara ta det lungt , åka och hälsa på mormor i hennes stuga <3saknar min lilla älsklings mormor ju<3

söndag..

tråkig söndag som vanligt, söndagar brukar vara grymt sega! men men..

Imorrse åkte vi till gymmet och tränade 1 timme det var riktigt skönt faktiskt. Kom hem och tog det lungt ett tag innan jag tog ut Turbo på en träningsrunda och sedan Ceasar :) duktiga var dom båda två<3 mina myspojkar..
Jag har även bakat lite vaniljbullar idag som jag självklart brände då jag sprang runt och städade i våran skitiga lägenhet, försökte få lite ordning inne på toaletten och torkade golven och dammsög överallt.. Så nu är det någorlunda fint i alla fall:) skulle vilja köpa lite nya prylar och tavlor så man får det lite snyggare, men det blir väl kanske vid nästa lön :) hoppas...
Nu ska jag och nicke kolla på Green street Holligans 2 :)

turbo som bebis

saknad..

saknar vissa personer så grymt mycket.. Vi har inte sätts på HUR länge som hellst. och det är jobbigt att inte kunna träffas som vi gjorde förr.. vi umgicks ju lixom varje dag och nu har man inte sätt er på FLERA månader.. tomt inombords.. hoppas verkligen vi ses snart<3 det är en stooor saknad.


dåligt bloggande..

usch vad jag varit dålig på att skriva här då.. har lixom helt totalt bara glömt bort det..bloggandet har legat på vila en stund... men funderar på om man ska börja sätta fart igen :)..

idag fyller Turbo 1 år :) lill pojken börjar bli stor :P hehe..


RSS 2.0