dags att..

käka lite frukost och sedan bege sig till gymmet. Blir ett lugnt träningspass idag, har blivit förskyld.. USCH!!!!
Vaknade med huvudvärk idag igen, hosta och täppt!

Var i uppsala igår och köpte ett par träningsbyxor som jag dumt nog inte testade, så självklart var dom för stora! Ska eventuellt in idag och byta mot mindre och hoppas att djuraffärerna har fått in syrsor!! vi har SLUT!!
var inne både på arken zoo och djurhobby! Arken Zoo hade inte fått in några pga av kylan och djurhobbys hade fryst ihjäl påvägen till affären!! så de skulle få in idag hoppades de på!!! Vi ska ringa till dem innan vi åker! annars får man väl vänta tills imorrn!!

Aja nog med snack, nu ska jag fixa lite frukost! byebye så länge!

Vilken dålig sömn man fått inatt..

Jag har sovit så dåligt, vaknat till och från hela natten.. Sen vaknar man 20 i 8, brukar aldrig vakna så tidigt.. men orkade inte anstänga mig för att somna om heller..
Förskyld börjar man bli med, usch! Igår var man på gymmet en sväng, men kändes tungt nu när man inte är hundra frisk! svidande känsla i halsen varje gång man sväljer, ont i huvudet och täppt i näsan..

Idag ska man i alla fall ta sig en sväng till Uppsala, får se vad man ska spana in där inne, så enormt trött så man orkar väl inte vara där alltför länge idag heller..

äntligen så har..

Gymmet öppnat igen! Det har varit stängt nu i 2 veckor för renovering.. Bara tråkigt att man börjar bli förskyld nu med, vaknade med täppt näsa och ont i halsen och huvudet! trååk!! Men men, sätta igång lite försiktigt med träningen skadar inte, ska bli skönt!
Sen har vi fixat så vi får hem boxnings grejer till veckan så då blir det dags att sätta fart med det på kvällarna hade jag tänkt :) ska bli kul!!

För er som inte vet så har jag färgat håret brunt nu, tänkte det kunde vara lite finare att vara lite mörkare i knoppen nu när det är så vitt ute ^^ Blir ljust igen till sommaren skulle jag tro :D

Nej nu dags att sätta sig i soffan och låta frukosten sjunka ner lite innan man drar till gymmet för ett pass :) skriver kanske lite senare ikväll vad denna dag har erbjudit :) bye bye, hoppas alla fick en super julafton i allafall :)

Slänger in en bild på mitt nyfärgade hår, ljusbrunt :)

25/12-10

Inatt sov man jätte dåligt då Nicklas mammas katt gick och jamade skiiiit högt hela tiden, tydligen är den senil och halv döv.. Så den glömmer bort att den mjauar hela tiden.. Men usch! varken jag eller nicklas kunde sova, sen så sov nicklas syrra där med och hennes två barn. Då vaknade man varje gång dom vaknade och grina.. HUa vilken natt..

Åkte i alla fall hem till mamma och pappa idag igen. Då de hade passat hundarna under natten. Vi kunde inte ha med dom hos nicklas mamma då hon har en tik och den är inte så glad mot andra hundar och sedan löpte hon med, så det var ännu värre.. haha.. Men mamma och pappa tyckte att det hade gått bra att ha hundarna under natten så det var inga problem..

Vi var hemma hos mamma och pappa en stund och fick lite lunch innan vi begav oss vidare till Östhammar igen, jag är så himla trött nu.. så man sitter och halv sover xD.. Ska nog ta mig ett skönt bad och bara slappa ikväll =)<3 skönt värre.. hej hopp

Julen som bortblåst..

Har precis kommit hem till Östhammar igen efter att spenderat gårdagen hos mamma och pappa i Odensala..
Gårdagen var en stressad dag tycker jag..

Steg upp på morgonen vid 9, ut med hundarna. Skulle gå in vid halv 11 och färga håret, nej då ringer bror min och säger att jag ska ta bilen upp till verkstaden och byta batteri.. okeej, bara att åka dit och krångla med det skiten först, sedan hem och göra ett nytt försök. När jag kommer hem har Dennis och Emma redan kommit. Jag spidar i med hårfärgen i håret och låter det sitta 20min och sedan in i duschen.. Ut ur duschen välja kläder, blåsa håret torrt, sminka mig och göra någon frisyr..När man väl är klar så är klockan halv 1 och klockan 1 skulle min kusin Lisa med familj komma.. Så sista halvtimmen hjälpte jag mamma i köket med maten. Fixade allt och sedan kunde alla sätta sig och äta..

Efter alla ätit färdigt så fick jag och nicklas våra paket eftersom vi behövde åka vid 3 tiden eftersom vi skulle vara i Norrtälje vid 4. Öppna alla paketen lite snabbt och lite av vad jag fick var:
* Pengar
* påslakan
* presentkort
* kalender
* vägkarta
* trisslotter

sen lite mer grejer..

Åkte i alla fall kl 3 hemifrån och det var snorhalt på vägen.. Efter vägen brann det ett hus, Vi kom i allafall fram vid halv 5 så då skulle vi äta mer julmat. käkade lite och sedan skulle alla barnen få öppna julklapparna.

Sov sedan över hos Nicklas mamma denna natt...

Hemma hos mamma och pappa

mysigt att vara hemma hos mamma och pappa, skönt att slippa tänka på att laga mat, diska och städa :P heehe.. Nu ska jag fixa laxen mamma bad mig om, hon glömde göra det imorrse innan hon åkte..

Lisa, Emma, Nicklas och jag ska åka iväg och kolla på lite julklappar om en stund ^^


Onsdag

Ja nu börjar det bli dags att dra sig iväg, ska åka till macken och köpa ett kuvert och ett frimärke, så jag kan skicka mitt super söta julkort till mormor :).. Har även gjort julkort till Familjen & farmor ska också få ett =)..

När vi fixat det så blir det en sväng till djuraffären för att köpa med sig lite hundben hem. Sen vidare till mamma och pappa :) ska bli mys att vara där dessa dagar :D skönt för hundarna med <3 aja, nu orkar jag inte skriva nått mer, och detta inlägg vart ju inte så intressant, men det kan inte alltid vara något roligt som händer :P HAHA
God jul på er!


Sitter och väntar på att...

Nicklas ska komma hem igen :) Nicklas och Maria åkte på Boxning idag, vi får träna gratis på gruppträningarna nu när det har stängt på gymmet för renoveringen.. Gymmet kommer att öppna nu efter jul igen, det ska bli så skönt att komma tillbaka dit.. känner sig som en soffpotatis nu :P haha.. Skulle vara kul att prova på boxning men just idag hade jag ingen vidare lust, hjälpte maria att skotta hennes tomt i förrgår och jag sträckte mig i ryggen på nått konstigt vis.. Så det känns inte alltför skönt i den just nu.. Hoppas det går över snart :)



Vilket snö väder..

Idag har det snöat exakt hela dagen lång. Var precis ute med hundarna och det snöar och är SÅ kallt! HUA! Men man ska inte klaga, det är faktiskt mysigt med snön! bara man slipper gå ut :P.. Nej jag gillar faktiskt snö, men bara man har kläder på sig så man slipper frysa! Nu när jag var ute höll mina händer på att frysa sönder.. Jag har ju glömt mina vantar hemma hos mamma och pappa, dom ska jag inte glömma efter julafton! måste ha dom!!

Men men.. Idag då, vad har man gjort idag ? Jadu bra fråga där!
Vi har faktiskt inte gjort mycket alls idag.. Varit och handlat lite bröd och såna tråkigheter! Och varit ute med hundarna, Turbo älskar ju verkligen snön.. han är så söt när han kastar sig i snödriverna och ner med huvudet och gräver ner sig som en liten mullvad :P.. Sötingen ^^

Jag längtar till imorrn :) För då ska man äntligen bege sig till mamma och pappa :) vara där nu tills julafton :D För på julafton så firar vi först med mamma och pappa och sedan beger vi oss till Norrtälje och firar med Nicklas familj :) mys pys..



Super söt bild på Ceasar & Tuva :)


dagen då man inte gjort mycket alls..

Idag vaknade man vid 10 tiden ^^ Gick upp och tog det lungt en stund innan man gick ut med hundarna i busvädret, typ snöstorm ju.. men man ska inte klaga det är mysigt med snö, om man är INNE i alla fall ;) När vi kom in från promenaden så tände jag en massa ljus och gjorde frukost ^^ Mysigt med mycket ljus nu när det är sånt busväder ute..

Idag har vi faktiskt inte gjort mycket alls, tagit det lungt mestadels.. Åkte till COOP och handla lite bröd och mjölk så man har nån frukost till imorgon :) Kollar just nu på JURRASIC PARK, eller det tog precis slut såg jag nu :P Men var lite kul att kolla på lite gamla filmer med! De visar alla tre ikväll, såg nyss 1an och 2an nu börjar 3an :) Får se om man orkar sitta vaken och kolla på den med :P..

Sitter just nu och lyssnar på min favorit låt som Jay Smith gjort, Jag är ingen diggare av honom, men just denna låt gillar jag faktiskt mycket... Jay Smith- Bad Father Bad Son.. LYSSNA PÅ DEN DU ;)

Nej nu får det räcka med snack för ikväll!! Jo en sista sak! Längtar grymt mycket till Julafton nu<3 träffa familjen igen<3 :)



Slängde in en nytagen bild från igår ^^

Fredag

Jahaja då var det Fredag igen, hua liga vad fort veckorna går.. helt sjukt tycker jag :P
Sitter och funderar på vad man ska hitta på idag faktiskt :P Finns inte så mycket och göra faktiskt.. Får väl ta det lungt idag igen då :P haha.. Gymmet har ju stängt nu i 2 veckor för renovering.. Kanske man ska palla sig i väg till Gimo för ett gympass, man får ju vara där nu när inte Östhammar har öppet.. men ändå det är lixom 1,8mil xD långt ju :P hahaha..

Nej nog med skit snack här :P Måste ju gå ut med hundarna :)


Första dagen på nya jobbet..

Idag var det första dagen för mig på nya jobbet som personlig assistent.

Idag klockan 11.55 traskade jag iväg till min första brukare som jag ska jobba med i början, Skönt att personen bara bor 5min härifrån :P lagom och gå i detta skit väder ^^. Jag var där ca 1 timme för att hälsa på och så berättade de andra personliga assistenterna lite om hur personen var och så, personen fick även berätta lite om sig själv. Fast tyvärr hade jag väldigt svårt att höra. De andra sa att det tar tid innan man förstår för de låter verkligen bara mummel mummel ... Men vissa ord kunde man ändå höra tydligt.. Får se hur detta ska gå! Men det kommer nog gå bra:) Kändes faktiskt bra att träffa denna brukare, var lixom så frammåt och glad fast det inte kan vara lätt att vara rullstolsbunden och inte kan göra något själv.. Aja nog pratat om detta!

Efter att jag varit där så åkte Maria, Jag och Nicklas till Öregrund :) Maria skulle lämna tillbaka ett par byxor hon köpt i en lite klädbod, då en söm hade gått sönder.. Det fanns faktiskt mycket fina kläder där :) Men som sagt, jag kan inte handla några onödiga saker nu innan jul.. Måste tänka på att börja köpa julklappar för de pengar man har...

Onsdag

Idag tog vi det lungt mesta dels av dagen, Maria ringde och undrade om vi inte ville komma över på middag ikväll då Micke skulle åka bort till Stockholm. Det kan ju vara trevligt:) Så vi åkte och handlade lite och sedan åkte vi till Stockby :) Vi lagade tacogratäng :P MUMS!!

Efter maten så var det dags för Bonde söker Fru! det måste man ju bara följa :P haha.. men stackars liten som inte fick en ända tjej kvar hos sig, det var ju lite trist för han! men det ska bli kul att se nästa avsnitt när alla åker på en liten resa :)

Åkte från Maria vid 00.00 tiden, tror i alla fall klockan hann bli så mycket innan vi kom iväg, hade super trevligt denna kväll :D

hua liga vad dålig jag är på att uppdatera här dåå...

Idag har jag varit på arbetsintervju på vårdcentralen här i Östhammar.. tjänsten som fanns var personlig assistent, visst tänkte jag .. alltid kul att prova på nya saker.. vi kom fram till att jag skulle få följa med hem till en och lära känna personen och sen får vi se hur det går.. blir nog mycket att lära in i början kan jag tänka mig.. hua.. men degt ska nog gå bra. .hoppas att jag trivs med jobbet också, kanske inte är något för mig, det vet man ju aldrig!!! återstår att se.. nej nog skrivet nu.. ska dra ner till gymmet och träna ett pass :) skönt, det va ett tag sen sist nu :P

RSS 2.0