En vanlig söndag..

Som vanligt finns det ju inte alls mycket att göra på en söndag. Nicklas pappa var här en stund mitt på dagen och vi har nyss kommit in från en verkligen blöt hundpromenad, usch det är så slaskigt ute nu. inte alls kul att vara ute, skulle behöva använda gummi stövlar på sig.
Men för att komma till saken, vi gick förbi kinarestaurangen här ner vid oss och den hade ju öppet :P lagom sugen man vart på kina mat då eller.. Luktade så gott xD så jag gick in och ringde ner till dem och kollade öppentider :) Dom har öppet till 21 ikväll så vi funderar skarpt på att gå och beställa hem lite käk :) super mys såhär på en tråkig söndag ^^Får se vad dom har att erbjuda:)

Och vad är det för program man måste se ikväll?? Joo ensam mamma söker.. har följt alla programmen detta året, så jäkla kul att se ändå när man följt programmet, man måste ju hänga med och se vilka dom väljer på slutet, man har sina aningar ändå vilka dom kommer välja:) hehe.. idag ska dom välja bort så dom har två var kvar, det måste vara svårt att välja bort ändå när man kommit alla nära:) aja, lycka till nu morsorna :) Så får vi se hur ni väljer ikväll..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0