Nu har man inte uppdaterat på ett tag igen!

usch man måste bli bättre, ett tag höll jag ju igång varje dag och skrev en rad!

Nu under påsken har vi varit ute i stockby och hjälpt till att rensa gården och bodarna från massa skit! snickarna som har varit där och byggt har lämnat precis allt skit ute på tomten bara! inga som städade upp efter sig innan de stack!..
Vi har i alla fall haft super fint väder alla dagarna :) så vi grillade en av dagarna och det var riktigt gott med lite grillat :)

Jag och ceasar har börjat på hundkursen och har redan gått 2gånger. Det är riktigt kul att komma ut till skogen och träna med honom, super mysigt! Det går riktigt bra faktiskt och han tycker även att det är super kul!

Ikväll ska jag och Turbo dra iväg på hundkurs, vart så sugen att köra igång något med honom också. Vi ska prova på rally lydnad. Hundarna brukar tycka det är roligt, Ceasar och mamma har gått det en gång och han gillade det!

Nej nu orkar jag inte skriva mer! Ska gå och äta lite frukost och sen ut på promenad. höres!

fika vid sjön

idag gick jag, Nicke, Maria, Tuva, Viggo och Thea ner till sjön med lite fika! mina doggisar fick ligga inne idag och vila eftersom Ceasar inte mådde bra. Så lilla Thea fick följa med och springa idag istället :) det var super skönt väder ute idag igen, lite blåsigt nere vid vattnet..knäppte lite kort så jag slänger upp några stycken här :)

 


god morgon

eller ja god morgon, jag har varit vaken skapligt länge redan :P hehe..
idag är det också grymt skönt väder ute!
tråkigt är att ceasar både spyr och är dålig i magen, han hade tydligen kräkts inatt för mattan var full av spyor.. USCH!! så idag blir det en lugn dag innomhus.. vet inte om han möjligen har ätit någon skit ute igår eller vad det kan vara. Men han brukar bli bra skapligt snabbt ändå! han ska få käka lite ris senare och sen får han ligga och vila idag!

Nu ska vi lägga oss i soffan och slå på en film. :)

Lördag

igår så var jag och Nicklas barnvakt en stund på förmiddagen, Tuva fick bada och sedan åt vi korv.
Maria och Viggo kom till oss efter babysimmet. Vi tog oss en promenad och sedan gick vi ner till krutudden, Viggo låg och sov i vagnen hela tiden medans Tuva sprang runt och busa och skulle gunga :) Hundarna sprang också runt och busade hela tiden, dom älskar verkligen vattnet och detta sköna väder! Vi var ute skapligt länge. Sen begav vi oss til coop och köpte lite frukt och åkte hem till Maria.

Det var så grymt skönt och varmt igår. Vi satt ute i stockby och hundarna fick ligga ute i skuggan. Nicklas stod inne och gjorde plättar och pannkakor som vi åt med sylt och grädde :) mums.

Åkte hem vid 20 tiden och bara tog det lugnt.. Hundarna var slut efter dagens bus så dom sprang in och la sig på sina platser och sov hela kvällen :P



Fredag 15/4

i fredags så var jag och nicklas med hundarna nere vid sjön, det tyckte dom var super mysigt :) Turbo fick springa runt och jaga sina pinnar medans Ceasar gick runt och drack mest vatten :P haha.. Ska bli skönt när Ceasar är klippt så slipper det bli så himla blött inne.. Jag slänger upp lite bilder från denna mysiga stund med hundarna :)

blir en liten bildbomb :)

 


hitta några bra skor..

jag måste hitta ett par bra gympa skor. Kollade här i östhammar men dom kostade ju 1000kr :O shit måste det vara så dyrt?..

Idag tränade vi vid 10 tiden. det var riktigt skönt..:) det blev :

löpband 30min
cykel 10min
crosstrainer 10min
blev av med mer än 500kcal.

Nu väntas lite middag, en god sallad :)

Allmänlydnad

Jag anmälde mig och Ceasar till en allmänlydnad för en vecka sedan. Jag fick nyss ett sms att den ska sätta igång den 20april. Alltså om 1 vecka! det ska bli riktigt kul att ta upp träningen igen med honom, för han tycker ju faktiskt att det är grymt roligt :)..

Jag blev även medlem i Östhammars hundungdom så är man mellan 7-25 år så betalar man endast 300kr för en kurs. Det tyckte i alla fall jag var billigt :) Så efter denna kurs blir det nog en kurs med Turbo också :D.. Han behöver tränas lite i närheten av andra hundar.


idag ringde dom från...

djureliten, så Ceasar har fått en tid hos frisören den 2 maj :P shit så lång tid kvar tills dess ju :P.. Men hon sa det att det var väldigt fullbokat för tillfället..

Det ska bli så skönt för honom att bli av med lite päls. Skönt för mig med så slipper det bli så blött och skitigt överallt :P Det blir nog även skönt för honom att få fram ögonen, så han ser ordentligt :)


träning idag igen

Idag körde vi också ett pass på gymmet.. idag vart det löpband i 30min och 4km. igår började jag nämligen mer nutrilett naturdiet! smakar FAN vill jag lova! idag har jag inte ens fått i mig det man ska på en dag.. men jag kräks nästan av smaken! usch.. men men.. 1vecka ska jag fan klara! sen blir det nyttig mat och träning!


inget givande möte..

inget givande möte..
som sagt så uppdaterade jag ingenting igår kväll.. Det vart inget givande möte med rektorn inte! det ända han kunde säga oj men hur kunde det bli så fel, jag som aldrig räknar fel!
jo tydligen nu !!!!

Angelin behövde läsa en till kurs för att få sitt slutbetyg och jag behöver tydligen också göra det! så hej då till slutbetyget! vi får då inget! jo om vi går komvux! tack för det!

Tycker det är AP dålig stil av skolan att göra sådär! Men den där skolan har alltid sugit .....! Men men.. så kan det vara! han skulle i alla fall höra av sig om mitt traktor kort jag aldrig fick och angelin fick aldrig sitt bkörkort på betygen så det skulle han fixa! eller "fixa" rättare sagt! kan ju hoppas att han hör av sig! annars är det jag och Angel som åker tillbaka och inte är glada!

När vi ändå var i uppsala så besökte vi IKEA, RUSTA, ZOO GRIZZLY, GRÄNBY CENTRUM.

Idag har man i alla fall varit på gymmet.. var löpband i 35min gick och sprang. 4km 300kcal! Skulle behöva köpa bättre skor eller knäskydd.

Aja idag blir det nog en lugn dag i alla fall :D



vill ha sommar och fint väder!

söndag

Idag kom Maria, Viggo och Tuva hit och hälsade på en stund :) mysigt
Sen borstade jag Ceasar en stund.

Och nu har jag precis kommit in från en blöt promenad runt sjön med hundarna. små regnar ute men jag tycker bara att det var mysigt att vara ute  =) hundarna brydde sig inte heller om lite regn..

Imorrn ska jag och Angelin in till Uppsala. Vi ska åka till JÄLLASKOLAN! GAH! har inte varit där sen studenten.. alltså 1½år sen! Jag måste lämna tillbaka lite böcker och sen ska vi se om dom kan va så snälla och ge oss våra slutbetyg som vi aldrig fick! båda har hört av sig till skolan vid olika tillfällen men ingen som gör något åt saken!
Även det att jag aldrig fick mitt körkort i traktor. jag blev godkänd i kursen men fick aldrig något kort! var visst fler som inte fick det. Men jag behöver ha det, de på arbetslivsresurs tyckte verkligen jag skulle mana på dom att jag ska ha det. Det är ju en merit att visa upp! Så det ska jag väl också försöka kämpa vidare på! får se hur det går!

Aja nu dags att gosa ner sig i soffan och bara ta det lugnt ett tag :) hej hopp så länge.. slänger kanske in ett inlägg imorrn kväll när vi varit på skolan!

En tripp till Norrtälje

Idag blir det en tripp till Norrtälje, Nicklas ville åka och hälsa på sin kära mamma :P Så då tar vi väl och gör det :) Vi har ändå inget annat för oss idag!

Jag ska åka förbi djureliten idag med och boka en klipp tid till Ceasar. Får se när man får tid! kan tänka mig att det är många som vill klippa sina hundar nu när våren börjar titta fram :D

Fredag och hemgång

vaknade upp redan vid 07.30 idag! trodde klockan var mycket mer! men låg kvar i sängen en stund och sedan gick man upp och ut med hundarna!

Kom in och då hade även Linnea gått upp så vi satte oss och åt lite frukost tillsammans. Sedan kollade vi tv en stund och sen var jag tvungen att börja packa i hop mina kläder och klä på mig. Klockan 11 skulle jag vara i uppsala på möte, arbetslivsresurs. Jag fick inte komma in förren 11.30 tyckte jag var dåligt när vi hade kommit överrens om en tid! men aja.. Fick i alla fall komma in och snacka lite skit. sen åkte vi därifrån och åkte till djurhobby och köpte syrsor och larver. Var även in och spanade in den nya djuraffären Grizzly Zoo.. köpte lite tuggben och godis till hundarna.

begav sig hem till östhammar.. Tog en promenad med hundarna och sedan så åkte jag och nicke till gymmet.. körde ett pass och sedan hem igen..

Nu har jag precis kommit in från ballkongen efter att ha borstat min toviga vovve! usch vilken jävla jobb det är med långhåriga hundar. jag ska lämna in honom på klippningen men dom har ju börjat tagit extra för tovutredningen. så jag måste försöka borsta bort dom flesta.. de tar lixom 100kr/30min så det blir jävligt dyrt i fall de håller på ett tag! tänkte att jag ska försöka få bort alla innan :P.. aja nu har jag skrivkramp efter alla dessa inlägg jag skrivit nu:P byebye så länge..


Torsdag

Igår så började dagen med att jag och Nicklas skjutsade upp Linnea till Arlanda Terminal 2. Där hon skulle gå på intervju. Jag och Nicklas åkte vidare till Coop och handlade sedan åkte jag till macken och tankade. Och sedan begav vi oss hem igen. Jag hann bara slänga mig i sängen och sedan fick jag ett sms från Linnea att nu kan du få komma och hämta mig :P jahaja. bara resa sig igen och hämta henne! det hade redan gått 1 timme..

Hämtade Linnea och åkte hem, vi tog en fika innan vi begav oss ut igen och tvättade min bil. Dammsög, torkade och putsa fönsterna :) Sen tvättning på utsidan. Det BEHÖVDES! haha.. Sedan började det blåsa en jäkla storm så vi begav oss in igen när vi var färdiga!

Blev mer storm och sedan så regnade det! usch vilken väder det var..

Linnea blev hämtad av syrran vid 14 så åkte de till stinsen och shoppade loss medans jag städade brorsans rum. Efter att jag städat så var kl 16 och det var dags för mig att laga middag som jag lovat! gjorde kyckling,pasta i ugnen och en sallad med feta ost och oliver! det var bara tur att jag hann ställa in maten i ugnen för när jag precis ställde in den så vart det strömavbrott! jippi eller inte! usch..

Vi hade strömlöst från 16.30-03 det var inte en liten stund inte! tur att det inte var längre!

Vid 19.30 stack jag, Linnea och Nicklas till Emma i märsta för att fylla lite hinkar med vatten så vi kunde borsta tänderna där hemma och vatten att dricka! Vi stannade hos Emma så vi kunde få se på Anna skipper! åkte hem vid 22 tiden..

Kom hem och släppte ut hundarna en stund, sen begav vi oss till sängs och sov! man kunde inte göra så mycket i mörkret!!


haft det super bra hos mamma och pappa

åkte till mamma och pappa i onsdags, har haft det super hemma hos dom..
onsdagen började med att jag och nicklas gick och tränade, sedan packade vi ihop det vi skulle ha med oss till odensala. Vi åkte runt 12.30 och när vi kom fram fick vovvarna busa av sig i trädgården. super mys.

Emma kom hem till mamma och pappa efter att hon jobbat klart. Vid 16 tiden åkte jag och Emma ner till stationen för att hämta upp våran kusin från småland. Hon skulle komma upp för intervju på arlanda.
Efter att vi hämtat Linnea så åkte vi och hämtade upp Dennis och åkte sedan hem till mamma och pappa igen. Fixade iordning maten. potatisklyftor och morötter i ugnen, fläskfile, svampsås och en väldigt god sallad :)..

Efter middagen så öppnade mamma paketen och skrapade trisslotterna. Vid 19 tiden kom BrittMarie, Björn och farmor förbi på en fika. Jätte god tårta hade mamma köpt ifrån märsta. Synd att jag inte tog bild på den! var jätte fin med.

Mot kvällningen gick jag, Linnea och Nicklas ut med hundarna på en långpromenad, så skönt! var underbart väder denna dag!!


Jobb o träningsdag

idag har man jobbat 08-16 gick galant.. Efter jobbet gick jag hem och sedan tog man på sig kläderna för att bege sig till gymmet.. blev träning i dag i 1timme. Efter träningen åkte vi till coop för att handla lite mat.

Var precis ute med hundarna. men det var som att gå med två vildingar idag.. herregud! lekfullare hundar får man leta efter.. dom skulle ju minsann leka med varandra som tokar när jag försökte hålla i kopplena.. hua! Men det gick bra ändå! efter lite fyande :P..

Nu dags för kvällsmat och kolla in någon skräckfilm :) juste det är ju det där programmet när familjen ska välja någon hund:P lite smått kul att titta på! kanske ska spana in det då! tror de är idag kl 20 i alla fall :P

Hej då så länge :) slänger in bild på mina busfrön :P



Vad gör man när man har tråkigt en söndag ?

Jo man bakar lite bullar ;P haha.. Satt och fundera en stund på vad man kunde göra idag. Kom på att ute vill man inte va för det regnar.. och åka någonstans på en söndag är inte heller någon ide.. så bullbak fick det bli :P blev lite vaniljbullar ^^


klippning?

Sitter och funderar lite över hur jag vill att dom ska klippa Ceasar. Vad tycks?



lånad bild från blocket.

söndag

idag är det söndag igen, shit så fort denna vecka gick då.. tycker dagarna bara rullar iväg..
Imorrse gick jag upp vid 10.30 sen tog jag med hundarna på en härlig promenad, så skönt att gå på morgonen så man vaknar till lite. Det är ju tyvärr inte det skönaste vädret ute, blött och lite små kyligt. Men hundarna beter sig ju som små barn när dom är ute, i alla fall Ceasar.. springer runt i vattenpölarna och plaskar! fasen kan man inte gå runt pölen lixom? tydligen inte! börjar bli dags för en klippning av Ceasar, ska se hur mycket pengar man får i april. Det är ju inte jätte billigt att lämna in honom för klippning. minst 700kr skulle jag nog få räkna med sa hon! GAH!

Idag blir det nog en lugn dag, ligga i soffan och kolla tv, kanske baka lite bullar eller nått skulle va mysigt :) Får se om jag orkar ta mig till affären :P hehe..

Veckans händelser:

Måndag: jobba 08.00-16-00.
Tisdag: gymmet
Onsdag: Åka hem till mamma och pappa eftersom mamma fyller år :)<3
Torsdag: vara hos mamma och pappa
Fredag: möte i uppsala kl 11 med arbetslivsresurs AB. Sen kika runt på nya djuraffären sen till Östhammar igen :)

Får se hur mycket jag skriver i veckan. ska försöka bli bättre på att uppdatera!


RSS 2.0