så fint väder idag :)

Det är så otroligt härligt väder ute idag! det visar på termometern att det är -2 men det kan man inte tro på. För det var grymt skönt ute :D.. Var precis ute och gick en super mysig promenad med hundarna ^^.. Nu ska jag försöka äta lite frukost och lägga mig i soffan och kolla på en film.. Fortfarande förskyld så man är trött typ hela tiden, dö trist!..

Imorrn ska man jobba 08.30-16.00 så man kan inte följa med Nicklas och Maria till Norrtälje och fira Andreas som fyller år. men men, jag ska hem efter jobbet och tvätta. Börjar bli lite fullt i tvättkorgen nu :P..

Aja, hejdå så länge.. vet att jag inte skriver så mycket och inte nått intressant heller.. men jag har ju varit sjuk några dagar nu, så det har inte hänt så mycket här hemma :)

Slänger in en bild från gårdagens promenad med hundarna i fina vädret :D





god morgon

Ringde från jobbet imorrse och väckte mig, men jag är så förskyld så det var bara att tacka nej! fan va synd att man är sjuk.. var tillräckligt jobbigt att jobba igår.. sen ska jag jobba på fredag, så jag ska försöka bli frisk tills dess :)

Nu ska jag orka ta mig ut på en promenad med hundarna..

förkyld

idag har man jobbat och det kändes tungt då man är väldigt förskyld..
Är faktiskt helt slut just nu, ska bara bädda ner mig i soffan med nicklas. orkar inte uppdatera någonting just nu, sorry för detta tråkiga inlägg..

Hemma i märsta, och dålig på uppdatering igen.. har inte orkat..

blir en liten uppdatering på dom sista dagarna:

23/3 onsdag

Åkte hem till mamma och pappa. Träffade mormor som syster hade hämtat i från sala. Emma och mormor bakade världskaka och bjöd på :) mums!

24/3 torsdag

Idag kom kusinen ifrån småland tillsammans med hennes mamma och pappa :D..

25/3 fredag

Idag vaknade jag och Linnea tidigt, vi tog ut hundarna och sedan åkte vi till granngården så köpte jag mat till  kaninen min. Den lille skrutten... Sen gick vi en promenad till med hundarna sen åkte vi till väsby centrum för att titta efter skor och lite sånt.. där hittade jag ett par skor och sedan hårfärg och sen köpte jag en tröja till min älskling där hemma med! jag tyckte det var riktigt snygg, får se vad han tycker sen ;)

Mot kvällningen fick emma iden att vi skulle gå ut, så jag färgade och fixade håret. Sen åkte jag, Emma och Linnea ner till märsta. Vi gick ner på KC och garage.. dansade och hade faktiskt grymt kul :)

26/3 lördag

Idag vaknade vi vid 9 tiden, gick upp och åt frukost. Sen vid 11 så åkte mamma, mormor och Anette till märsta och skulle kolla runt på lite ställen. Jörgen och pappa åkte in till uppsala. Brorsan kom hem och va bakis så han kastade sig i sängen och där ligger han :P hahaha.. han bjöd ju i alla fall på cider ute på krogen igår :) alltid ett plus :P haha..

Jag och Linnea kom nyss in från en långpromenad med hundarna. super skönt väder ute nu :)






dålig uppdate..

som vanligt är man dålig på att skriva här.. USCH! men jag orkar bara inte sitta här o skriva ibland.. Nu ska vi gå till gymmet och träna lite.. Känns att det var nån dag sen sist nu!!

Grattis på Födelsedagen!

Idag fyller Nickes Mamma år :) Vi ska åka en sväng till Norrtälje lite senare :D


FAN!

Så jävla förbannad man blir ibland.. men men.. man måste väl få vara det också ibland!!

Sitter och lyssnar på musik och Nicke gick till gymmet precis!...

igår kväll var man..

till stockby och kollade på film tillsammans med Liam, Micke och Nicklas.. Maria och Jessica hade åkt in till uppsala för att se på bio och käka. Vi kikade på en action och en komedi. Minns inte precis vad dom hette just för tillfället.. men men, dom var okej faktiskt..

Marre på besök i Östhammar :D

Igår kom Marlene och hälsade på några timmar :D super kul! saknar tiderna tillsammans man haft :D
Igår var hon i alla fall här så vi gick till adas och fikade, satt där bra länge och bara snacka en massa :) sen gick vi hem till mig och sedan vid 18 tiden åkte hon, måste göras om <3

Hittade denna gamla bild på oss :P haha fulla & glada var vi minsann :P

Välkommen hem

Man kan väl ta och välkomna Syrrans kille Dennis hem från Thailand =)
och hoppas han kryar på sig här hemma i sverige :D





solen skiner

idag skiner solen och det är faktiskt skapligt skönt ute, blåser lite tråkigt nog!.. Gick morgon promenad med hundarna och det var riktigt skönt. Härligt nu när det börjar bli lite varmare ute. :)

Idag blir nog en skapligt lugn dag, ska väl dra sig till gymmet om man orkar! :P


Jag älskar...


Älskar min söt korv<3


Arbetsförmedlingen

Idag kl 10 åkte jag till arbetsförmedlingen för att få veta lite mer om ungdomsgaratin.. Tydligen ska jag ha rätt till det eftersom jag inte uppnår 32timmar i månaden. Enlig arbetsförmedlingen så räknas jag som arbetslös!!.. Men som sagt det känns ju faktiskt som om man är det, jag menar man jobbade 4dagar i januari och 4dagar i februari. Det är ju skiit lite!
men i alla fall då så hjälpte arbetsförmedlingen mig. Så nu är jag inskriven i ungdomsgaratin, hoppas det blir en liten slant extra varje månad i alla fall! nu är det ju så lite man får när man jobbar så det räcker ju aldrig en hel månad!!! GAH!

Hoppas även jag får det andra timvikarie jobbet så man får ihop lite timmar!! jag behöver det verkligen! jag ska även söka till granngården som sökte en på 100% och en vikarie på 50%.. den som hade 100% skulle vara kunnig på motorsågar,gräsklippare och annat, får se.. det är nog inte min starka sida! hahaha...

Aja nu ska man snart åka och gratta Viggo lite, synd bara att den ända barnaffären som är bra här i östhammar har stängt just på måndagar. Han får sig en liten försenad present istället..

Grattis Viggo på 1års dagen

Idag fyller lilla Viggo 1år, oj så fort ett år har gått. Börjar bli så stor :)


Idag äntligen!

Idag ska jag och Angelin åka och hälsa på Ina, och det var verkligen så länge sen! vet faktiskt inte när vi sågs sist! Men det var ju faktiskt sjukt länge sen!! usch man måste verkligen försöka träffa vännerna oftare<3


Fredag 4/3-2011

Idag åkte man till Norrtälje för att hälsa på Nicklas syster och ungar. Bjöds på tacos och fika!
Nicklas skulle fixa en av Tomas tatueringar så dom satt och gjorde det medans man själv höll koll på hundarna för det mesta! Ceasar tycker inte om när ungarna hänger och klänger eller trampar på honom, så man måste ha lite koll! han slänger iväg ett litet morr när dom drar i pälsen eller liknande!

Hittade denna grymt söta bild på Tuva! =)


Torsdag 3/3-2011

Idag gick man upp skapligt tidigt för att åka in till uppsala på arbetsintervju.. USch det var inte det lättaste att hitta dit inte! jag vart stressad som tusan eftersom jag hade 10min på mig att leta rätt på huset som intervjun skulle hållas i! Till sist fick jag ringa tjejen som jag skulle träffa och säga det att jag inte hittade, men hon kom ju inte i från uppsala så hon visste ju inte själv hur man hittade så bra där! gah!.. jag fick i alla fall prata med en annan chef som kunde förklara vägen för mig! Kom in precis 10.30! TUR!! pinsamt om man skulle komma försent ju!!!

var där inne i ca 30min, och massa frågor ställdes! men jag tyckte det gick bra faktiskt! Dom skulle höra av sig med svar inom 2veckor! får se hur det går då!

Onsdag 2/3-2011

Idag åkte jag, Nicklas och hundarna ut till Stockby för en grillning i skogen tillsammans med Maria och barnen. Men vi kom inte så långt in i skogen förns det kom en jägare och sa att dom skulle jaga vildsvin och lo. Okej, vi gick snabbt därifrån! vill inte att dom tar fel och skjuter oss eller ungarna ju!

Vi gick runt lite och funderade vart vi skulle sitta, den skogsvägen vi skulle gå på var den ända som var upp plogad ju! hmm.. vi gick till sist hem igen och satte oss på tomten deras och gjorde en brasa! det roliga var att det gick inge bra, vi började frysa och korvarna vart aldrig klara! vi bestämde oss för att gå in och steka korven i stekpannan! haha.. att det ska va så svårt att lyckas då! men vi hade i alla fall väldigt mysigt :)

Slänger in lite bilder från grillningen



RSS 2.0