Skylt söndag

idag är det skylt söndag i Östhammar, ska gå runt och kika lite tänkte jag :) Koll in på djureliten med. Kan ju hoppas att dom har lite sänkta priser, men det kanske de inte har.. men hoppas :P

Jag längtar enormt mycket tills på fredag, för då ska jag åka upp till Lina och Lollo :) kommer bli en kanon helg, det känner jag på mig!! hoppas helgen går sakta då.. men den går säkert jätte fort när vi har skoj :P
Ska bli skoj att hälsa på deras nya lilla tillskott i familjen :) Lilla zeb.. så mysigt med valpar =)

Hemma hos mamma och pappa..

Igår kom jag hem till mamma och pappa och alla snö :) Super mysigt och hundarna bara älskar det :D
Turbo tryckte ner huvudet i snön och bara sprang runt, såg riktigt kul ut :P hehe..
IDag ska jag nog bara ta det lungt under dagen, är väldigt trött idag då jag sov lite halv dåligt inatt.. vaknade mycket men det var nog bara för lill Turbo sprang upp och ner ur sängen hela natten.. Funderar på att gå ner till farmor en stund idag och fika lite tillsammans med henne, man är ju inte hemma så ofta så man måste ju försöka umgås lite när man väl är de =)

Nu ligger jag i sängen och kollar på spårlöst, det är faktiskt lite små kul att titta på :P Nu är det en som söker efter sin pappa i Texas. Får se om hon hittar honom eller inte, återstår att de..

Ska träffa syster idag efter att hon slutat jobba, men hon slutar kl 1 så det är inte alltför många timmar tills dess.. lite små tråkigt att vara själv här hos mamma och pappa,.det är så tyst och tomt i huset:P hehe.. men mysigt.

Senare ikväll ska man träffa marre också, ska käka middag tillsammans alla tre:)<3

En vanlig söndag..

Som vanligt finns det ju inte alls mycket att göra på en söndag. Nicklas pappa var här en stund mitt på dagen och vi har nyss kommit in från en verkligen blöt hundpromenad, usch det är så slaskigt ute nu. inte alls kul att vara ute, skulle behöva använda gummi stövlar på sig.
Men för att komma till saken, vi gick förbi kinarestaurangen här ner vid oss och den hade ju öppet :P lagom sugen man vart på kina mat då eller.. Luktade så gott xD så jag gick in och ringde ner till dem och kollade öppentider :) Dom har öppet till 21 ikväll så vi funderar skarpt på att gå och beställa hem lite käk :) super mys såhär på en tråkig söndag ^^Får se vad dom har att erbjuda:)

Och vad är det för program man måste se ikväll?? Joo ensam mamma söker.. har följt alla programmen detta året, så jäkla kul att se ändå när man följt programmet, man måste ju hänga med och se vilka dom väljer på slutet, man har sina aningar ändå vilka dom kommer välja:) hehe.. idag ska dom välja bort så dom har två var kvar, det måste vara svårt att välja bort ändå när man kommit alla nära:) aja, lycka till nu morsorna :) Så får vi se hur ni väljer ikväll..


som vanligt är det lite segt på bloggen...

Har inte haft någon ork att ens bry mig att skriva något här..
Men igår var vi i alla fall ute i stockby i det mysiga snö vädret.. Vi tog en sväng med barnen i pulkorna och sedan skulle vi grilla korv.. Men som sagt.. Engångsgrillar är ju verkligen bara skit, höll på bra länge utan att någon hände! Nicklas tänkte ju inte ge sig i första taget.. Men till sist så fick han ge med sig när vi andra ville gå in och steka korven :P haha.. Det var bara att gå in och klä av sig.. Det var riktigt skönt att komma in i värmen :)


Hade en riktigt mysig dag igår faktiskt, var så mysigt att låta hundarna hoppa i snön :) Dom gillar verkligen snön så mycket, blir alldeles vilda :P

Lägger in lite bilder från igår :)


Nicklas & Viggo

Ceasar & Tuva

Tuva

Tuva, Maria & Viggo

Viggo

Turbo

Tuva, Nicklas & Viggo

Tuva

haft en väldigt lugn lördag..

Idag har man mest tagit det lungt.. Var ute i stockby en stund under dagen och gick även i skogen med hundarna.. Men usch sånt tråkigt väder.. började regna och det va snöblaskigt på stigen vi skulle gå.. så inte alltför kul.. Vart jätte blöt om fötterna och hundarna vart också jätte blöta :) hehe. Men det är väldigt mysigt att gå i skogen med dom :D Idag har det faktiskt inte hänt något speciellt faktiskt, har tyvärr inget kul att berätta heller!!

Ska försöka hitta något kul att se på tv, så man bara kan slänga sig i soffan och dega :P hehe. hej på er så länge.. Får se imorrn om man kan skriva om något mer roligt som hänt :P hehe.. hade så bra =)



slänger in en bild på mig själv :)

Tandläkaren

Jag kom nyss hem från att varit hos tandläkaren , det gick superbra :) idag var jag faktiskt inte ens rädd för att gå dit:P hehe. brukar alltid tycka det är så jäkla obehagligt att gå till tandläkaren.. men idag var det inte ens obehaligt.. Han tyckte jag hade fina tänder och nå hål hade jag inte heller.. Det ända han kommentera var ju att min piercing har skaft sönder tänderna ifram men vill man vara fin så får man offra lite sa han:P då började jag små skratta :P.. nej men jag har faktiskt en väldigt bra tandläkare.. förrut hade man inte privat tandläkare då kunde jag ju nästan dö hellre än att gå till tandläkaren, men det är perfekt att ha en privat.. då vet man att man kan vara lugn när man kommer dit för de är alltid samma person.. förr fick man ju olika varje gång man kom till folktandvården.. buhu på dom !!!


sökt mer jobb..

Nu på morgonen så sökte jag 2 nya jobb.. hoppas hoppas. jag vill verkligen ha ett jobb i östhammar så man kan bo där :D Jag sökte personlig assistans och hemstjänsten med :) Det är ju detta jag vill jobba med! hjälpa andra i deras vardag  och att jobba med människor! <3..

 


timvikarie vård & omsorg

wiho lyckades äntligen söka jobbet, tog tid innan jag fattade hemsidan man behövde söka jobbet igenom.. lättare med vanlig epost :P hehe .. men men nu har jag sökt ett till jobb i östhammar inom vård och omsorg :) Sista datumet var 15dec så det dröjer nog länge innan man får svar.. om man nu får något..men jag hoppas verkligen :) håller tummarna! kanske man jobbar på äldreboende sen igen :) riktigt kul!!


Ny morgon och mycket snö är det ute med!

Jahapp då var det onsdags morgon och snö så det bara stänker om det! usch.. Nej man ska inte klaga snö är faktiskt riktigt mysigt =) Om man befinner sig inne i värmen :P haha..

Idag ska jag åka till mamma och pappa :) tar med mig båda hundarna hem idag så dom får vara på landet lite och njuta av friheten där :P haha.. Måste åka hem redan idag då simon ska få kolla igenom och fixa lite små saker på bilen min tills på fredag ^^ så man vet att det går igenom besiktningen :).. Försökte få med mig nicklas hem, men nej sa han snabbt så okej.. han får väl sitta här och tråka! Jag ska vara med syster imorrn eftersom hon är ledig :) får se vad man hittar på! finns väl inte allt för mycket att göra när jag har båda hundarna med mig, gå på promenad om det är bra väder :D mys.. nej nu ska jag gå och ta mig nån frukost hej så länge!



Bild från förra vintern ute i stockby skogen :)

tisdag 9/11-10 smycke och snö :P

Idag var jag och hämtade ut smycket som äntligen blivit klart, det var ju viggos dop present som blev så försenad av butiken. men men nu var det äntligen klart! Blev jätte fint :) skulle knäppa kort men det blev ingen bra bild tyvärr, man såg inte texten.. Men han fick i alla fall en halskedja och ett liten smycke med texten Viggo på :)

På förmiddagen idag så var vi på gymmet och tränade förfullt.. hua det var jätte mycket folk. Vet inte varför det var så många just då, brukar faktiskt vara skapligt lungt.. Jag körde kondition och ben, men får ta det lugnt eftersom jag fortfarande är förkyld.. tråkigt!!

SNÖ!!! shit alltså.. Det blåste som tusan på morgonen så jag sa det idag blir det nog snö.. Ja tack det vart det ju verkligen! det vräkte ner snö på eftermiddagen långt in på natten här i östhammar, vi har faktiskt riktigt mycket snö just nu ute! brr kallt och halt ute blir det.. icke bra! haha.. Hundarna var helt vilda igår ute i snön, dom vart helt tokiga :P sprang runt och skuttade som tokar båda två, dom gillade snön riktigt mycket medans man själv gick och frös :P hehe.. men men snö är mysigt när man är innomhus i värmen :) längtar tills man kan börja julpynta lite här hemma också :) ännu tycker jag det är alltför tidigt för sånt! kan börja i december :)... köpa lite belysning till balkongen skulle jag vilja göra :D

Imorgon beger man sig hem till mamma och pappa med hundarna då jag ska besikta bilen och gå till tandläkaren på fredag! usch.. hatar tandläkaren, men någon gång måste man ju gå dit!

2010-11-07

Idag var Emma och Marre på besök hos mig i Östhammar :) Vi började med att gå till adas kaffestuga och satt där och pratade med lite fika =) super mysigt..
Efter att vi suttit och pratat en stund kom vi på att vi skulle försöka oss på att göra egen sushi, och begav oss till coop för att inhandla det som behövdes. Vi hade sån tur att det fanns redan ett sushi kit som man kunde köpa, behövde bara köpa ifyllningen. Begav oss hem och satte igång allting.. Blev hur gott som helst:) måste verkligen göras om :D.. Efter att vi lagat mat och ätit så ville ju självklart båda två ha en lite tatuering var:) självklart så skulle dom få det också :) lägger upp bilder här på maten och tatton :)


Dom ser bra sugna ut på den där förpackningen


Marre läser hur vi skulle göra :)


börjar se bra ut :)


sushi


Emma skär mer bitar


SUSHI mums


Tattos
Marres till vänster Emmas till höger

2010-11-06 Viggos dop

I lördags var vi på dop i östhammars kyrka :) Viggo Mikael Lindgren

Var i kyrkan först och det blev lite sånger och sedan fick man gå till lokalen där det bjöds på fika =)
Fick se på alla fina doppresenter med :P mycket fint! tråkigt nog så hade ju affären gjort fel på våran beställning så vi fick ta med oss ett halvt klart smycke, men nu i veckan så ska det riktiga komma så jag ska gå och byta.. kan lägga in bild på det färdiga här sen :) nu kommer lite bilder från dopet :)


Står utanför kyrka Tomas,Devin,Nicklas, Jag & Saga


Viggo med prästen


Tuva i kyrkan, hon var så söt i sin klänning


Viggo Mikael Lindgren


Viggo med mamma och pappa


Hela gänget utanför


Viggo med sin Mamma

RSS 2.0