söndag..

Jahaja då har denna dag också gått.. har varit en grymt seg dag! Ingenting alls att göra.. men men så kan det va! väntar tills klockan ska bli 20.00 för då är det ensam mamma söker :) Wiho det ända roliga på hela dagen :P Nej men seriöst! det är rätt kul att titta på det när man har följt det från början :P..

Imorgon ska jag o nicke åka till uppsala en sväng, köpa lite sköldpadds käk och syrsor. :) sen blir det nog en sväng på ikea med eftersom jag fortfarande har presentkort kvar där :) får se vad det kan bli för kul :D återkommer om det imorrn :D bye bye så länge..

En dag i Norrtälje

Idag åkte vi till Norrtälje vid 2 tiden då nicklas hade tatueringstid vid 15 tiden.. Som vanligt fick man sitta där och vänta två långa timmar hua hua säger jag bara.. men men.. fanns ju inte så mycket annat att göra ändå! Nästa månad ska han dit igen och göra några små saker till på den, lite fin fix.. så då ska även jag få min ros fixad! Man måste ju faktiskt bli nöjd med resultatet! och jag är inte hundra nöjd! så det ska dom då få fixa till!!!
Aja nog snack om det!!

Jag skulle fylla på spolarvätska i bilen igår, jo bara ett problem har ju gått hål på slangf*n haha.. bara köpa ny och byta det någon dag! Igår färgade jag även håret! blont över och brunt under :P skulle ju inte riktigt bli sådär blont som det blev.. men men!! Lägger in bild här så ni kan få se:)







Denna vecka har verkligen gått fort..

Usch vad fort denna vecka har gått.. det är ju redan Fredag ^^ Men ingen lön vill rulla in på mitt konto :@ Det ska komma idag säger dom så jag hoppas det.. Har varit inne på banken och tittat men än har det inte kommit in några pengar.. Funderar vad man ska hitta på idag egentligen! Nicklas skulle ju egentligen åka till norrtälje idag och tatuera sig men vi skiter nog i det! han är så svamlig den där tatueraren så man orkar inte bry sig! Vi åker dit en annan dag istället.. Har ju ändå inge bensin i bilen heller.. hua.. Aja!

Vi var och tränade lite nu på morgonen, och usch vad jobbigt det var :P Var så himla trött idag så man kände sig seg igenom hela timmen på gymmet.. Men det rullade på bra ändå idag, körde styrketräning idag.
Det var en dam som  tittade väldigt på mig så jag tänkte vad är det med henne då!?
men då sa hon
- oj hur orkar du ta sådär tungt :P hehe.. ursäkta om jag titta så mycket men jag skulle inte ens orkat 1 gång :P

Jadu så kan det vara..
Som sagt.. vad ska man göra idag då?? Hmm.. får nog fundera på det ett tag tror ja!


Torsdag 28/10-10

Jahaja då var det torsdag och jag har fortfarande inte fått in någon lön på kontot .. hm, usch va drygt! börjar bli fattig nu ju :P dags för lönen att hitta mig!
Funderar på vad man ska hitta på idag också, finns inte så mycket att göra tycker jag.. Och jobbigt att alla bor så långt bort härifrån med.. Ska åka upp till Lina någon helg nu framöver, längtar<3 Man träffar ju aldrig nån nuförtiden tycker jag, alla håller på med sitt på olika håll och kanter.. Tycker man ska försöka dra ihop alla som en liten återttäff, men det kommer nog bli svårt.. men men.. Nu ska jag fundera på vad man ska göra av denna dagen...

Onsdag 2010-10-27

Idag har jag och nicklas varit ute hos Maria och skulle hjälpa henne att bära bort garderober, men det vart inte så mycket bärande.. Bärde bort två garderobsdörrar i alla fall :).. Vid 2 tiden stack vi till gymmet och mötte upp Maria där, tränade 1 timme och sen åkte vi ner till firman en stund och pratade lite skit :P..

Sen begav sig jag och Nicke till coop och införskaffade lite middag, vart riktigt gott :) Kyckling och pasta i ugnen..
Medans maten stod i ugnen tog jag hundarna på en liten promenad :D

Nu sitter man glatt och väntar på att klockan ska bli 20.00 så man kan kolla på BONDE SÖKER FRU! wiho :P hehe.. tittade på första avsnittet så nu måste man ju bara kolla på det xD så kul att följa alla bönder =P Nej slut snackat.. nu vet jag inte vad jag ska skriva.. får se om jag är duktig och slänger in ett inlägg imorrn med :)

Bilder från idag lägger jag ut :D





Nu har jag varit dålig på uppdatering igen..

Tänkte uppdatera lite vad som hänt här i livet :P haha..

I lördags åkte jag och nicklas hem till mamma och pappa då det vart tjejkväll hemma hos syrran :) super trevligt hade vi :D .. Sen åkte jag hem vid halv 11 tiden för att stiga upp i tid på söndagen..

Vaknar upp på söndags morgon och äntligen fyller man 20 :) Fixar och donar lite på morgonen och sen kommer mormor :D wiho så jag har saknat henne <3 Jag gav henne en bild på en mössa som jag vill att hon ska sticka till mig:D hoppas den blir lika fin som bilden, men det tror ja:)..
Vid 14 tiden börjar folket rulla in, vi bjöd på smörgåstårta, prinsesstårta och kakor :)

Jag fick en massa fina presenter, här kan ni få läsa om vad jag fick:


* Platttång
* Presentkort IKEA 1900kr
* Presentkort Kicks 300kr
* Presentkort Lindex 250kr
* Pengar 550kr
* Blommor 4st
* 2 fina ljuslyktor
* Värmeskydd till håret
* Kamera
* Plånbok
* Trisslotter
* Sockor
Sen minns jag inte något mer :P

Åkte till IKEA i måndags och köpte lite behövande grejer hem :D

* Lakan
* Stekpanna med lock
* Skärbräda
* Byrå
* Smörknivar
* klisterdekaler
* Skohylla
Fixade även Marias present när vi ändå var i farten, hoppas hon blir nöjd :)

Tisdag
Idag var vi på gymmet och tränade direkt på morgonen och efter det åkte vi iväg och fixade dop present till Viggo så det är färdigt.. Blev en riktigt fin present tycker jag :D Hoppas fler tycker det också :)

Skruvade upp min Byrå idag med, fy för IKEAs skit saker egentligen HAHA.. usch vilken tid det tog :P Kanske bara jag som är seg.. fattade inte beskrivningen..

Onsdag

Nu ska jag dra ut med hundarna och sedan ska vi åka till Maria och hjälpa henne bära undan lite saker.. Sen senare idag blir det nog gymmet... Så nu har jag uppdaterat lite granna, får se om det håller i  sig med skrivandet senare :D hej hopp så länge..





arbetslös

igår var min sista arbetsdag på jobbet för att det kommer tillbaka en som varit mamma ledig som jag gick istället för.. lite tråkigt men men .. nu är det bara att söka sig ett nytt som inte är det lättaste ändå.. lilla östhammar har ju aldrig nå lediga jobb.. hua. men men . sök på bara!! nu ska vi dra till gymmet och träna och sedan till banken, jag fick mitt nya swedbank kort igår så man måste gå och få en kod till det :) .. längtar lite tills torsdag för då ska vi till rimbo marknad:P wihoo.. hej hopp så länge

lördag

kom hem för ett tag sedan, har varit hos maria hela dagen och hjälpt henne lite på gården :) Har städat lite här hemma med :P det behövdes haha..

Nu sitter man här grymt trött och seg :P Funderar på vad man ska hitta på? Kanske ut en sväng med hundarna igen ^^ har varit så grymt skönt väder idag <3

Imorgon åker man hem till märsta igen då jag jobbar på måndag. Nicklas och vovvarna ska med mig hem för på måndag efter jobbet ska vi åka förbi djurhobby påvägen hem till östhammar, dom hade lite erbjudanden :) ne nu orkar jag inte skriva mer... hej hopp så länge..



fredag 2010-10-01

Jaa då var det oktober, och bästa månaden på hela året :P.. Det är inte långt kvar tills jag och syster yster fyller år :D Sen fyller Lina och Nicklas också år i oktober <3..

Jag jobbade mellan 07-15.30 idag och sen åkte jag direkt till östhammar, hua det tog nästan 2 timmar.. Mycket trafik när alla slutar jobba lite tidigare på fredagar, men men.. det gick ändå riktigt bra.. Kom hem och tog det lungt ett tag sen åkte jag nicklas och vovvarna till stockby och käkade tacos med maria och nickes mamma :D gott gott..

Åkte hem och tog det lugnt, kollade idol och sen kastade man sig in i ett bad ;P så skönt.. råkade visst somna en stund :P haha.. trodde nicklas skulle komma in och väcka mig :P men där låg jag och sov en stund xD riktigt skönt faktiskt..

RSS 2.0