sovjour

gick till jobbet igår kväll vid 21.30 och jobbade till 08.30imorrse. Det var en lugn natt så det gick kanon. Ska börja jobba fler nätter och kvällar. Inatt fick jag gå dubbelt eftersom det var min första natt, men 2juni börjar mina ensamma nätter, kommer nog gå skit bra skulle jag tro. var otroligt lugnt där på natten..

Idag var jag även uppe på sjukhuset och fick min medicindeligering, så nu kan jag sätta fart med kvällspassen. Eftersom man är tvungen att ha det då. Skönt att kunna jobba vilket pass som hellst :) får man kanske lite mer timmar varje månad.

Imorgon ska jag jobba hos den andra brukaren som jag går dubbelt hos just nu, får se hur det går! ska känna efter lite extra mycket hur jag tycker det känns och om jag vill fortsätta jobba där. Isåfall ska jag börja jobba ensam där är det tänkt.. men vi får se hur det känns efter imorrn.. jag har ju vbara varit där 1gång tidigare. jobbar mellan 07.30-15.30..

I helgen blir det en sväng till några bekanta till nicke, åka till deras stuga i närheten av stockholm.. lite grillning och mys.

Efter det åker jag hem till mamma och pappa och spenderar nån dag hos dom :)<3

Stolt matte <3

I onsdags var jag och Ceasar på avlslutnings kurs i rally lydnad, vi fick köra en liten skoj tävling och hade satt ihop en bana :P hunden på snabbast tid skulle vinna! och jag och Ceasar kom 1a <3

Igår var vi även på avslutnings kurs i allmänlydnad, och även där skulle vi köra en skoj tävling. Satte  upp lite tunnlar och mellan det skulle vi göra olika lydnads moment. Även där skulle den på snabbast tid vinna.. Jag och Ceasar kom snabbast in denna gång också. så vi kom 1a<3

Tycker det är super kul att Ceasar verkligen lyssnar och tycker det är kul när man väl tränar :)


igår provjobbade jag..

Jag jobbade från 07.30-13 och det gick bra. Jag provjobbade hos en man med stroke och en del andra sjukdomar. Jag ska väl dit igen sen och jobba en dag så får man se hur det känns..

Dags att dra till jobbet.

Trött trött, hua.. Känner sig helt dö! Men bara att sätta fart! Jag ska börja jobba redan kl 7 idag. Brukar vanligtvis börja 8.30 :)..

Var på arbetsintervju igår och det gick bra. ska provjobba redan imorgon :) toppen!hoppas de går bra.
Imorgon blir det mycket jobb.. första jobbet börjar jag 08.30-13 och sen hinner jag hem en stund sedan dra vidare till nästa 15.45-22.15.. Kommer vara helt slut imorrn :P

Byebye så länge. nu måste jag gå!

varit hos mamma och pappa

Jag har varit hemma hos mamma och pappa hela helgen, hur skönt som hellst!
i fredags så åkte jag, Emma, Linnea och mamma eckerö linjen, super mysigt! vi åt buffe som var hur gått som hellst!! :) ...På kvällen hade vi drink kväll hos syrran i märsta MUMS!!!
I lördags hjälpte man pappa att gräva plint hål och idag så har jag varit inne i uppsala på möte.

Imorgon förmiddag åker man hem till östhammar igen och det blir arbetsintervju kl 14 :) man hoppas att det går vägen det också :) slänger in två super söta bilder på hundarna :)


Ny design

Min kusin har varit otroligt snäll och hjälpt mig med en design på bloggen... är lite roligare när bloggen blir lite mer personlig:) Tycker det blev super fint med alla bilderna<3

TACKAR!!!!

till jobbet

Nu är det dags att dra sig till jobbet. Blir jobb mellan 13-16 eftersom dom har APT möte. Så då hoppar jag in en stund. :)
Efter det blir det hundkurs 18-20 och efter det åka till mamma och pappa :) fullt upp :P

imorgon beger man sig hem till mamma och pappa igen

Det blir en kryssning på fredag tillsammans med mamma, Linnea och Emma :) Mamma ska bjuda oss på skärgårdsbuffe, kommer bli super mysigt :)

igår var man i uppsala med..

Angelin.

Jag och Angelin åkte in till Uppsala igår för att åka tillbaka till Jällaskolan där vi var för 1 månad sen. Roland lovade oss att han skulle höra av sig så fort han kollat upp det vi ville ha hjälp med, men nej! när vi kom så såg han bara förvånad ut och
vi säger: Har du möjligen kollat upp det vi bad om sist?
-Nja, vad vare ni ville ha hjälp med?
- Ja det borde väl du komma ihåg när du skrev upp det på en lapp? eller?
Nej den kastade jag nog bort när ni gick sist!

Asså jag höll på att bli tokig, sånt slänger man väl inte ur sig? Han sa även att han inte brydde sig om oss på ett ironiskt sätt! men ändå! asså vi vill ju ha ut det vi ber om! och vi har rätt till det med!!!

Jag fick ju aldrig något traktorkort och arbetsförmedlingen tycker verkligen jag ska ligga på och få ut ett eftersom det är en merit att visa upp! man vet aldrig vad man söker för jobb osv..

Jag fick mail av roland igår kväll och då säger han att jag hade väl inte visat upp något körkortstillstånd eller liknande eftersom jag ej fått ut något kort! men såhär är det. Ingen bad mig visa något heller. Och jag visste inte ens det.. Jag hade ju körkortstillstånd.
Men jag fick höra från mamma att hon hade ju ringt trafikverket när  jag gick i skolan och aldrig fick mitt kort! då äre såhär dom säger.. Att skolan har inte ens skickat in papper på de elever som klarat körkortet från jällaskolan och att skolan behöver inte alls se något tillstånd för det kan trafikverket se på deras datorer! så det är alltså skolan som har varit så jäkla lata att skitit i att skicka in papperna!!! gah jag blir så arg och frustrerad över att man ska prata med en som är helt nollställd på den där skolan!!! Trafikverket kunde ju inte skicka ut något till mig då eftersom skolan inte skickat in att jag var godkänd!!!

Då har man åkt på benhinneinflammation

usch det gör ont vill jag lova.. haft benhinneinflammation i 3veckor nu. Har äntligen fått lite tabletter att käka och hoppas att det ska hjälpa. Jobbigt att inte kunna gå och träna eller springa för nu kan man knappt gå längre promenader utan att få ont...

tripp till kista Centrum

idag åkte jag, Emma, Linnea och Marre till kista C en stund. Vi gick runt och kikade lite på alla affärer och sedan begav vi oss in på cervera för att leta upp en student present. Hittade jätte fina saker.

Sprang in en snabbis på Ica och systemet påvägen hem. Nu sitter vi alla i soffan och väntar på att pappa ska röja klart i köket. han håller nämligen på att sätta upp massa gips skivor:P.. Vi ska snart börja fixa med maten till ikväll.. Det blir att grilla fläskfile,flintastek,majskolv och champinjoner och till det blir det sallad och potatisklyftor :) MUMS.. nu ska vi kolla på tv och ta det lungt :)

tripp till stockholm med brudarna

igår var man på en tripp i stockholm med brudarna, åkte ner till märsta där jag och Linnea mötte upp Emma och marre :) hoppade in i marres gulafara och begav oss in mot sthlm. Vi åkte ut på djurgårn och kollade in gröna lund och skansen, men vi kom in så sent så allt hade stängt.

Efter att vi åkt runt ute på djurgårn så begav vi oss av för att leta upp big brother huset. Åkte en stund men sedan så hittade Linnea på internet vart det låg. Vi begav oss till årsta för att spana in huset.. Det var väldigt tyst och det var ingen som var ute på utegården. Det kom ut en vakt och kollade vad vi gjorde och efter en stund så åkte vi. Efter det så började vi bege oss tillbaka till märsta. kom hem vid 23.30 tiden till odensala igen. Gick och la sig och snacka i telen en stund med nicke sen somnade jag :)

RSS 2.0