inget östhammar idag inte...

Jahaja inget östhammar för mig idag, min faster ringde mig och frågade om jag ville följa med henne till jobbet imorgon och kolla runt lite för dom behövde lokalvårdare. Jag tänkte att det är ju lika bra och titta ifall det är något för mig, när de väl erbjuds. hehe.. Det som är negativt är att det är bra långt bort tycker jag påtanke att jag typ bor i östhammar nu för tiden lixom. Men ska i alla fall åka och kolla läget på det imorgon, så blir det Östhammar imorgon kväll.. Nicke är väl inte allt för glad då han ville åka tillbaka idag, får se om det blir att åka och lämna honom idag eller hur det blir.. Synd att det inte kunde ligga närmare Östhammar, ska jag ta det jobbet då får jag ju flytta hem till mamma och pappa på veckorna och Östhammar på helgerna.. inte allt för kul det heller.. men men, det märks! vi får se hur det leder.. skriver väl ett inlägg imorgon när jag varit där under dagen och tittat hur det var.. Blir hämtad kl 6 imorgon bitti!! hua det kommer bli jobbigt att gå upp så tidigt och sedan vara borta hela dagen! men men.. så äre när det gäller jobb! upp tidigt och ut och jobba.

syrran min jobbar på villa och fritid idag! får se om man kanske åker dit och kollar hur hon har det idag, vi får se vad vi ska hitta på för något! Det är ju super mysigt väder idag :D<3

Hej Hopp så länge..


kvällen

nu sitter man i soffan och har nyss kollat på bilar och snöskotrar på blocket tillsammans med pappa, jag letar bil och pappa snöskoter :P hehe.. får se hur det blir med den saken.. nu kollar vi på 1an på något program som jag inte vet vad det heter.. men rätt skoj xD hehe.. har varit hos syrran så gott som halva dagen, hjälpte henne att städa i lägenheten.. det tog tid.. höll nog på i 3 timmar :) men nu är det såå rent och fint där.

Vilket jäkla väder det har varit idag, inte alls mysigt! usch.. regn, åska och blixtar... usch inte alls skoj, skit väder! jag som trodde det skulle vara lika fint som igår, då det var sol hela dagen så man vart solbränd och kunde vara ute hela dagen! super mysigt.. men men så kan det vara! imorgon åker jag tillbaka till östhammar igen :)

Go kväll på er<3


söndag23/5-2010

idag vaknade man upp och vilket skit väder det är ute.. usch..gick ut med hundarna en snabbis på morgonen i regnet..inte allt för mysigt det inte... Gick in och åt frukost och sedan har man bara slappat framför tvn..syrran messade för en stund sen att hon vaknat..mamma ska klippa mig och sedan åker jag till Emma för att hjälpa henne att städa lite i lägenheten..ska ev färga håret idag också..får se vad dagen blir av...


lördag 22/5-2010

idag tog man det lungt på morgonen en stund, sen vart det full rulle.. var ute hela dagen i det fina vädret. så himla skönt. det var 30 grader varmt nästan hela dagen,så man vart solbränd med:) jag tvättade min och pappas bil och efter det så gick jag ner till farmor och städade till henne,det var behövligt. Emma kom till mamma och pappa efter jobbet så vi grillade och hade det trevligt :) Sen mot kvällen så åkte jag och nicklas hem till Emma och kollade på film :) sen tog dagen slut :P


Fredag 21/5-2010

Dagen började med att ringa veteriinären i märsta för att få en tid så vi kunde kolla upp Turbos öron, vi fick en tid kl 16.15 så det var bara att börja dra sig mot märsta. Åkte så vi hann vara hemma hos mamma och pappa en stund innan vi skulle till veterinären.. åkte liten tidigare för att hinna in och kika lite på ÖoB finns ju alltid lite att titta på där :) hehe... Sen kom vi till veterinären där vi fick sitta och vänta en stund, sedan fick vi komma in till honom.. Han kollade i båda öronen och det visade sig att turbo hade öroninflammation i båda öronen, var bara att skriva ut örondroppar och smärtstillande som han ska gå på nu i 14 dagar.. hua.. men men bara han blir bättre <3 vi ska på återbesök den 1/6 hoppas de ser bättre ut då. <3


Beslutångest

Jällas studenskiva är på måndag och jag vill ju så gärna träffa lite folk och saknar många <3 men sen känns det inte så bra att man inte har så mycket pengar så det känns ju inte som om man vill slänga iväg pengar på det heller.. men men.. jag får fundera ett tag till..

undrar på vad man ska hitta på idag?!

Dagen börjar med att gå ut med vovvarna och sedan bege sig till gymmet vid 10 tiden :).. Vi är på gymmet varje dag mellan 10-11 ibland kan det bli 1½ timme eller 2 med :P bror på hur trötta vi blir efter 1 timme :P hehe.. Skönt att gå och träna på morgonen faktiskt, man blir pigg och gör av med lite energi :D..

just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar på massa gamla kort från skolan och vännerna<3 shiit vad man saknar den tiden, det är helt sjukt! hoppas att alla någon dag ska kunna ses igen allihopa<3 för så kul som vi haft under skolåret är helt sjukt! ingen gillade skolan men man höll ihop just för alla vännerna man hade <3 Måste ses!!!


Jag vet som vanligt är man skit dålig på att skriva här!

Jag vet att ja inte är så aktiv att skriva här på bloggen, men jag får väl i alla fall skriva någonting :P

I onsdags så gjorde jag en ny tattoo, gjorde tvilling tecknet eftersom syrran min har ett också :) vi måste väl hålla ihop <3.. hehe.. Sen igår var man hos nicklas syster i norrtälje och hälsade på hennes familj :) var där bra länge..

idag har man inte gjort så mkt som vanligt.. vi gick till gymmet imorrse och gjorde av med lite energi sen har man varit hemma och tagit det lungt för det mesta.. stack till nickes syster här i östhammar en stund på eftermiddagen och kom precis hem. slapp dag!
usch jag vill ha ett jobb!! lever så jävla fattigt just nu! skiiit tråkigt! allt kostar ju.. det kostar att leva!! usch! kan ingen bara säga att jag vunnit några 100 tusen elr så... ? känner att jag har lust att köpa nya kläder, typ sådär en hel garderob med bara nya kläder.. nytt smink! kunna köra bilen som kostar bajs mkt att köra! jaa allt möjligt helt enkelt.. arbetsförmedlingen hjälper ju till så mkt! NOT!!! aja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.
HEJ SÅ LÄNGE!

SLÄNGER IN EN BILD PÅ NYA TATUERINGEN!

nya tattoon

Jag älskar dig <3

Bland miljoner stjärnor
så är det ändå du
som är ljuset i mitt liv.
Miljoner stjärnor
och du som strålar klarast
är allt jag ser.
Stjärnor
nästan lika vackra
som dig


vi två

10 månader har gått tillsammans<3 hoppas på att det kommer bli många fler. <3


lördags kvällen

Igår var man på 50års partaj då min kusin fyllde år, det var grymt kul att träffa lite av släkten.. det gör man inte alltför ofta! blev bjudna på god mat och fika efteråt :) fick även smaka en smörkola likör och en som hette baja päron :P riktigt goda båda två faktist, lite för sött bara :P..

Hade en super kväll, var så grymt kul <3.. Några vart väl väldigt glada när dom fick lite att dricka i sig:P haha.. har aldrig garvat så mycket på länge som jag gjorde igår kväll xD haha.. mina fastrar är ju roliga att bara titta på xD haha.. Lisa skulle knäppa ett kort på dem men antingen försökte dom va så seriösa att dom såg riktigt arga ut eller så såg dom väldigt berusade ut xD haha..
Sen gick dom ut i stallet för att se på hästarna och katterna, först kommer ena fastern in i köket igen och säger varför gör hästen såhär för, och gör något konstigt med händerna så vi börjar skratta... bara nån sekund efter kommer den andra fastern och hon säger samma sak varför gör hästen såhär för?, och gjorde nått med armarna xD haha.. shit så man garvade då xD.. det hade varit roligare om alla hade sätt det, kanske inte låter så kul när man skriver här i bloggen :P det hände så mkt kul på kvällen ... Borde ses oftare släkten!! dom som var där igår var ju bara en myra av hela våran släkt :P

Fick träffa Lisa som man inte träffat på SÅ länge! Det var riktigt kul, förrut umgicks man skapligt mycket tillsammans men nu bor hon 60mil bort och pluggar så det blir inte alltför ofta att man ses numera :P men hon skulle komma hem om 1 månad igen :) så då får man hoppas att vi ses igen :D

nu har man uppdaterat lite i alla fall :)


Go morrn!

En riktigt usel natt! har sovit piss dåligt inatt, sitter redan vaken när klockan är 06.45.. känner inte för att försöka somna om yttligare en gång! vet inte riktigt varför jag sov så dåligt.. vaknat till och från hela tiden.. skiiit boring!

Men men.. Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. ska väl säkert gå till gymmet och träna som vanligt antar jag, om man inte är föör trötter! men då blir man väl pigg när man kommer dit ^^ hehe..

på fredag bär det av hemmåt till mamma och pappa igen :)<3

Hej hopp så länge, orkar inte skriva mer nu :P



Dagens händelser 2/5-2010

usch vad dålig man har varit på att skriva, men har inte känt någon lust till att göra det heller. hehe.. men som sagt valborg blev inge speciellt iår faktiskt.. tog det lungt och grillade med nicklas syster.. saknar tiderna i uppsala då man hade så jäkla kul tillsammans med alla vänner och kollade på forsränningen, men men.. de kan väl inte alltid bli lyckat .. elr?

idag åkte vi till maria igen :) ida och micha var också där med deras lilla amstaff tik :) vovvarna sprang runt på tomten och busa ett bra tag, sen fick dom hoppa in i bilen och vila en stund medans vi grillade och åt god mat.. ida och micha åkte hem efter maten och alla vi andra tog hundarna med oss på promenad, då fick även lilla chihuahuan thea följa med.. gick hur bra som hellst att ha turbo och ceasar lös fast dom brukar vilja busa runt med lilla thea.. men idag gick det kanon bra:) gick en bra lång promenad på en skogsväg :D super mysigt!!.. nu har man precis kommit hem och hundarna är helt utslagna :)


alla sötingar <3


RSS 2.0