juli

6-8juli. Jag och Linnea ska åka upp till korskrogen till mormor :)
kommer få det as skoj :) längtar till tusen<3

13-15juli. Jag åker upp till Lina och lollo :) längtar till tusen där också :) kommer få det kanon :)

Jobb vecka ^^

Denna vecka blir full av arbete

Måndag: 8-14.30
Tisdag: Ledig
Onsdag: 8.30-16.00
Torsdag: 8.30-16.00
Fredag: 15.45-22.15
Lördag: 8.30-16.00
Söndag: 8.30-16.00

Skönt med lite ledighet efter denna vecka :P hua liga xD hhaha.. men jag behöver verkligen pengar så det är bara att passa på att jobba så mycket som möjligt :)


forts rally lydnad

idag var det sista gången på forts kursen i rallylydnad, hade det super skoj och super trevligt :) Idag vart det en tävlingsbana som var grymt rolig :P blandade in agility hinder och sen på slutet skulle vi ta ett kex och käka och sedan vissla :P Vi var 5st som gick denna kursen och vi har haft det jätte kul under gången :) ..

Idag kom jag och Ceasar 2a, vi vann en vattenflaska och en påse hundfoder :)


Trött Trött..

Usch vilken seg dag, jag är så grymt seg! hua!!!

Imorrse ringde Maria och väckte oss för vi skulle träna vid 9imorrse, gick upp runt 20 i, han knappt vakna innan man var på gymmet..! Tränade en timme sen hem och åt lite frukost. Gick faktiskt och la mig igen och sov 1timme, grymt skönt! men man är fortfarande helt slut. Jag ska även jobba 15.45-22.15 känns ju lagom skoj när man är såhär trött:P men men.. det funkar!

Imorrn kommer mamma och pappa ut till östhammar. Pappa ska hjälpa maria och micke med staketet till altanen =) Hoppas på fint väder då =)

Byebye så länge<3

Idag blir det en lugn dag :)

idag blir det nog lugnt, inget jobbande utan bara en slapp dag :P
Vi ska väl gå till gymmet en sväng och senare ikväll ska vi bara barnvakt till Tuva och Viggo :)


Igår

vi var kvar i norrtälje eftersom vi sov där, Åkte ner på stan runt 12 tiden för att jag tänkte att jag skulle boka tid för min tatto, men jag hade väldans tur:P.. Jag behövde bara vänta 1timme så kunde han fixa den på direkten :) super tänkte jag :P det är ju bara att köra =)..

Det var på detta stället jag gjorde min ros över stjärnan som inte vart någe bra... Han sa att den här som jag skulle göra nu skulle ju egentligen kosta 2000kr, eftersom det tar han per sittning. Men jag sa det att jag ville ju ett bra pris just för att den andra inte blev bra.. fast jag kunde ju inte skylla på honom för de va ej han som gjort den för han har slutat där.. Men eftersom han själv inte tyckte att min ros var någe bra så fick jag ett billigt pris:) 700kr kanon tänkte jag !! sen erbjöd han sig även att färga i min ros mörk röd/röd för att få bort stjärnan och det skulle jag få för 300kr ;) ännu bättre :P.. hehe..

Lägger in in bild på tatton här :)

jag hade även rally lydnad igår kväll, super skoj! och det gick faktiskt skiiiit bra!! nu hoppas jag bara att Ceasar verkligen gör lika bra ifrån sig i helgen så han inte skämmer ut oss :P hehe..


i tisdags begav man sig till norrtälje

På morgonen så åkte jag iväg på brandövning, man ska ha gått en sån utbildning när man jobbar inom vård och omsorg. Så det var undervisning med både teori och praktiskt. Teorin höll på i 2 timmar sen fick vi gå ut till deras övningsplats. Vi fick både prova på att släcka en eld med brandsläckare och sen tände han på en docka som man skulle släcka med en brandfilt. Men det gick ju kanon båda delarna ;P..

Vid 13 tiden åkte vi till Norrtälje för att hälsa på och även sova över hos nicklas mamma. super mys..
Vi gick ner på stan och kikade lite och jag gick till båda tatuering ställena och fråga lite kostnader och så om en tatto jag ville göra..

Sen vart det lugnt och åkte till coop och handlade lite mat som vi kunde äta :)

badstund innan regnet..

Gick en morgon promenad med hundarna ner till vattnet =) tänkte dom skulle få bada lite :P.. Ceasar gick i alla fall i men Turbo tycker det är läskigt med vågorna :P fegisen :P..

Påvägen hem så kom regnet, det bara öste ner.. usch kallt blev det! Så vart vi alla dyblöta istället :PRally lydnad

Idag ska jag och Ceasar träna lite rally lydnad här hemma. Måste ju hålla igång nu inför forsmarksdagen, den är ju om precis 1vecka. Och nervös uta tusan börjar man ju bli med.. HUA! haha..

Det kommer säkert gå skit bra :) hoppas det i alla fall <3

Fredag 10/6-2011

Student firande :) Idag tog Jessica studenten så vi åkte dit och firade henne :) super mys, usch vad man saknade sin egen student då :(..

Slänger upp nån bild här ifrån studentfirandet!

GRATTIS TILL STUDENTEN! <3 2011


uppdate

Jobba kväll idag, ska snart gå..
Imorgon är det förflyttningsteknik som gäller och mot kvällen är det rallylydnad ;) wie <3

Torsdag åker man hem till mamma och pappa. Gratta syrrans kille och sedan på freda är det studentfirande som gäller <3

<3

Mina små Monster <3


vad är egentligen Rally Lydnad?

Rallylydnad är en sport där ”teamet” hund och förare, genomför en bana som har designats av en rallydomare. Domaren ber teamet att starta och därefter genomför teamet en bana med övningar utmärkta på skyltar (10-20 övningar beroende på svårighetsgrad).Utförandet av varje övning illustreras genom bild och text på skyltar. Bedömningen är mer generös än i traditionell lydnad. Teamet genomför banan i en rask men normal hastighet, med hunden på förarens vänstra sida. Hund och förare skall utstråla glädje och samarbete under hela genomförandet. I rally krävs inte ett perfekt fotgående men hunden skall befinna sig under förarens kontroll. Teamet genomför banan utan instruktioner från domaren och målet är att genomföra den så korrekt som möjligt från start till mål med ledning av skyltarna. Föraren får kommunicera obegränsat med hunden genom röst- och/eller teckenkommando. Kommunikationen skall användas för att uppnå bästa möjliga genomförande. Föraren får prata, uppmuntra, klappa i händerna eller använda andra verbala uppmuntrande förstärkningar i syfte att uppnå bästa möjliga resultat. Även otaliga upprepningar av röst eller teckenkommando är tillåtet och påverkar ej bedömningen. Det är ej tillåtet att ge hunden tillrättavisande, åthutande eller för hunden obehagliga röst-och/eller teckenkommando. Föraren får inte medvetet vidröra hunden.

På hemsidan www.rally-lydnad.se kan man även skriva ut sina egna skyltar =)

Jag säger bara, har ni en hund som älskar att träna och vara med så är detta en otroligt roligt träning för dom. Lika mycket som vi själva måste tänka på vad det står på skylten och göra rätt:P

rally

idag har jag och Ceasar varit på fortsättnings kursen för rallylydnad. Hur skoj som hellst. Vi ska även vara med på forsmarks dagen och visa upp våra kunskaper <3

RSS 2.0