tripp till öland..

Igår åkte vi från Östhammar vid kl 09.30, vi stannade till vid maxi,eurostop för att lämna ceasar till mamma :) eftersom jag ändå skulle komma hem idag så kunde han lika bra få åka på en gång o slippa den där långa resan.. Turbo ligger ju som en gris och sover hela vägen så för honom är det lungt.. :)

vi kom ner till öland vid 15.30 tiden, då åkte vi till första bästa mack för en piss paus och något att dricka.. hade inte stannat något alls på vägen.. hua så trött och stel man blev.. Sedan åker vi vidare till ett ställe där husvagnen stod som nicklas pappa skulle köpa.. Blir kvar där ett bra tag då det var massa strul.. men när vi äntligen kommer iväg så måste vi till en mack igen för att fylla luft i däcken.. ja men vad bra att den där förbannade lufttrycken funkar.. nee då äre bara åka vidare och leta runt på öland efter en till mack.. hittar en och det går bra..  Kommer från öland runt 16.30..
Men då äre ju klart att det är nå strul med bilen så det går inte snabbare än 70 hela vägen.. först trodde jag han skojja när han sa att det var nått fel så det kommer inte gå fort hem. nej fan märkte det.. gick ju lixom i 50 i alla uppförsbackar.. satan vad trött man var.. ont i arlset hade man med och var hungrig.. hade inte ätit nått på hela dagen.. stannade runt 21.30 och köpte oss en varsin french hot dog.. sen vare bara att åka vidare hemmåt.. Sakta men säkert gick det hela vägen och bilen började ryka.. men hem kom vi.. kl 02 var vi hemma och då kastade jag mig i sängen och slocknade direkt.. hua.. ingen sån där resa igen!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0