Vad har man haft för sig idag ?

Jo det kan ni få veta nu :P.. Imorrse vid 10 tiden hämtade vi Viggo och gick tillbaka med honom vid 14 tiden, då fick vi veta att vi skulle behöva hämta Tuva på dagis för att Micke skulle på möte och Maria jobbade..
Men när vi kom ner till firman så åkte maria med oss till dagiset och hämtade Tuva, för varken jag eller Nicklas visste vart det låg :P hehe.. Sen fick jag och Nicklas ta Marias bil hem till dem med ungarna och vara barnvakt där en stund innnan Micke kunde passa dom igen..
Efter ca 1 timme åkte vi därifrån och åkte tillbaka till firman för att lämna tillbaka Marias bil. Efter det gick vi sedan hem en stund igen.
Vi gick ut med hundarna och lagade lite mat innan klockan vart 18 och det var dags för en sväng till gymmet.. Var på gymmet till 19 och nu har man äntligen kommit hem igen!

Jag har även börjat träna hundarna med klickern igen! Känner att det börjar bli dags att lära upp skallarna lite på dom :P heehe.. nej men dom tycker faktiskt det är riktigt roligt att lära sig saker! ska ta en hund i taget ikväll och gå en sväng och träna lite klicker träning igen!!! Slänger in en bild på mina stjärnor <3




Nu har Viggo kommit..

Jag, Nicklas och hundarna gick ner till firman och hämtade Viggo kl 10. Så nu är han här och busar runt på golvet tillsammans med hundarna. Han har precis fått käkat lite potatismos och köttbullar, det tyckte han om riktigt bra!.. Just nu sitter han och gosar med Nicklas. Vi ska gå tillbaka med honom till firman vid 14 tiden sen. Mysigt att vara lite barnvakt ibland, särskilt åt denna snälla kille, för det mesta så skrattar han hela tiden och är glad:) skönt det i alla fall så det inte är tvärtom:P hehe.. Nej nu ska jag sätta mig och kolla lite på tv så länge.. byebye


onsdag morgon..

onsdag morgon och om en timma ungefär så kommer Viggo hit =) Börjar bli dags att röja undan lite ljushållare och annat från bordet innan han kommer, han tar ju gärna tag i duken och bara drar så allt flyger iväg. 

Idag är jag riktigt trött, skulle upp och pissa men sen så kände jag inte för att gå och lägga mig igen, just för att det bara är en timme kvar innan han kommer. Jag sitter även och funderar på vad jag har mina termobyxor! känns som om jag ska ha med dom till gävle i helgen om vi är ute. Man blir så kall fort. BRR!!

Nu är det inte många dar kvar innan jag åker, och det kommer bli en grym helg<3

snabb visit till norrtälje

idag åkte man med maria till norrtälje en snabbis, hon skulle åka och hämta sina åkpåsar till ungarna som låg hos hennes mamma. Nicklas och Viggo var också med, och självklart lilla thea och Jojjo.  Åkte hem till jessica en stund och fika innan vi begav oss hem igen, Fick bli en snabbis då maria skulle hämta Tuva på dagis klockan 14.

Imorrn blir det att vara barnvakt till Viggo :) super mys :D skriver mer imorrn, nu ska jag bada sen är det big brother som blir kvällens tv tittande :D

brrr...

Usch så kallt det var ute i morrse när vi skulle ut med hundarna, -24 grader!!! usch vart är värmen???

Idag ska man åka hem till odensala och till mamma och pappa :) ska bli trevligt, var ju ett tag sen man träffade dom nu :).. Mamma ville att jag skulle rensa min garderob där hemma och se vad jag ska ha kvar :D okeej, jag får väl göra det då :P finns nog en hel del att kasta skulle jag tro!..

längtar tills nästa fredag!!!

Nästa fredag åker man upp till Gävle då Lollo fyller 18år! Utgång och en super trevlig helg  :) wie jag längtar!!

hemkommen från gymmet..

Har nyss kommit hem från gymmet, trött! 20min löpband, 10min cykel, 10 min crosstrainer och 20min styrketräning.

Möttes av en otroligt rolig syn när man kom hem.. NOT!! Turbo den skithögen hade tagit duntäcket som låg på soffan och verkligen massakerat hela skiten! Låg dun i hela rummet... Gah måste verkligen köpa mer leksaker åt honom så han inte tar sånt han inte får bita sönder!! var bara att kasta bort hela skiten!.. 

Idag vet jag inte riktigt vad man mer ska hitta på.. blir nog en skapligt lugn dag framför tvn kanske ^^ Ska gå ut med hundarna om en liten stund i det kalla vädret! Brrr...

Onsdag morgon, denna vecka bara rullar iväg verkligen!

Känns som om denna vecka går enormt snabbt, ändå gör man ju typ ingenting alls :P haha.. Inget jobbande heller denna vecka så det blir arbetsförmedlingen snart igen...
Måste berätta hur många timmar jag jobbade förra månaden och denna månad, för jobbar jag inte minst 32 timmar i månaden så har jag rätt till ungdomsgaranti eller va det nu hette! Förra månaden jobbade jag 26,5h och denna månad har jag hittils jobbat 22,5h.. Och det känns inte som om jag kommer upp i 32h heller.. Jag har ju som sagt sökt två till jobb som personlig assistent, en strokedrabbad och en med downsyndrom. De skulle höra av sig om 2-3veckor. bara vänta och se! 

Idag hoppas jag på att hundarna är bättre i magen! dom fick käka lite ris igår.. hoppas magarna lugnat ner sig lite :) Verkligen inte kul att ha en långhårig hund när sånt händer! duschen användes flitigt igår! 

Senare idag blir det som vanligt en sväng till gymmet, var där igår men hade sån träningsverk i ben och rumpa så det var extra jobbigt då. Har fortfarande grym träningsverk! men brukar gå över om man håller igång :) Hittar vi på något roligt så uppdaterar jag väl senare :D PUSS

VILL HA SOMMAR!!!!

Älskar min söt korv <3

Älskar min söt korv<3


Turbo fick sig ett täcke

Det var verkligen behövligt att köpa ett täcke till grisen för han får så ont i sin leder i denna kyla, allt under 10minus går bra.. Men så fort det överstiger det så blir han så stel och kan knappt gå.. stackarn!! dags för en röntgen!


igår..

vart det ett rejält träningspass och det känns idag vill jag lova.. hua liga! mina stackars ben är riktigt ömma idag faktiskt ^^ hehe.. men då har man tagit i så det märks i alla fall :)..

Klockan halv 7 imorrse så väckte hundarna oss och flåsa som tusan verkligen, tänkte att va tusan är det nu då.. det är inte alls varmt här inne och dom var ute vid halv 11 tiden igår kväll så då ska dom klara sig längre.. men ne, det var bara att gå upp och klä på sig och gå ut. Det sprutade ut ur båda hundarna, vet inte vad dom har ätit så det blivit så! De har inte fått någon annorlunda mat eller så heller! jätte konstigt! men men, hoppas det blir bätte :) märks om en stund då dom ska få gå ut igen :D<3

idag ska vi nog mest ta det lungt, inge jobb för min del heller så! hoppas dom ringer snart så man får lite mer timmar en förra månaden.. jobbade lixom 26,5 det är ju ingenting.. 4dagar på en HEL månad! GAH!!! jag behöver verkligen pengar ju !!!!

Alla <3 dag

idag är det alla hjärtans dag, själv tycker jag faktiskt inte att det är någon speciell dag.. Vissa planerar in en massa att göra och ska ha så mysigt, men här blir det nog bara en vanlig dag faktiskt! :P.. 

Vad tänker alla göra på hjärtans dag? några bra tips på vad man egentligen kan göra? :P 

Förra året vet jag att vi köpte lite saker till varandra som en choklad ask och nån nalle typ :) eller av Nicklas fick jag ju en del saker :P jag minns nog till och med vad jag fick :P ska vi se.. hmm

* choklad ask
* hårfärg
* schampoo & Balsam 
* 2 nallebjörnar 
* rosor 
* världens mysigaste frukost!

det var väl typ det.. men det var ju första alla hjärtans dag vi fira tillsammans så det vart väl lite extra speciellt då antar jag :P haha.. i år blir det nog ingenting alls av denna dag! vi ska gå till gymmet och träna :) haha..

Hoppas alla andra som firar denna dag har det super mysigt <3 puss på er<3

söndag

Vaknade skapligt tidigt idag, redan vid 8.. Gick upp och tog en dusch och sedan blev det att sitta vid datorn och spana in Facebook en stund.. sen kom jag på att det kanske var dags att slänga in nått här med.. men vet inte vad jag ska skriva! haha :P..   

Idag får man se vad det blir av dagen, eventuellt skulle vi väl åka nånstans. Kanske in till uppsala men inget bestämt ännu! väntar just nu på att Nicklas ska bli klar i duschen så kan man ta hundarna på en kall promenad! usch det är ju fasen 10minus ute!BRR... Trodde verkligen att det skulle bli varmt och skönt nu och att snön skulle tina bort! nejdå.. Det lär nog dröja! 

Kollade på melodifestivalen igår med, men jag tycker faktiskt inte det var någon som var så där super bra! Men vissa var ju i alla fall bättre än andra :P Nej nu ska jag inte sitta här och slöa! detta inlägg vart ju inte så intressant, men jag får se om det kommer in nått ikväll...

Nej skärpning

Ussha vad dålig man är på att uppdatera här.. Jag skulle ju lagt in lite bilder från italien och det har jag inte ens gjort men jag fattar inte hur man gör de längre.. de har ju gjort om när man laddar upp bilder! gah!! Igår var vi i alla fall i Norrtälje och hälsade på Nicklas syster och familj. Trevligt! det bjöds på kyckling med potatisgratäng och sallad. Sedan var det efterätt tårta med kakor :).. Idag blir det nog lugnt skulle jag tro, eventuellt skulle vi åka till Stockby en sväng idag och hälsa på :) Nu vart det ju i alla fall en liten uppdate här :P.. jag måste fasen bli bättre alltså!! Vi får se när nästa inlägg kommer in :)

suttit barnvakt!

idag har man suttit barnvakt 9-14, har gått riktigt bra. var ute och gick en timme med vagnen så Viggo låg och sov hela vändan. ritkigt skönt! när vi kom in vaknade han och käkade lite grann.. sen har det varit lugnt till Maria kom och hämtade honom. Snart är det nog dags för en vända till gymmet :) slänger väl in lite bilder från denna dag lite senare eller nått! ska ju slänga in bilder från ROM resan också :P haha.. ja, jag vet att jag är SEG!!!

RSS 2.0