En dag i stockby..

Idag började dagen med en tripp till gymmet och var där i lite mer än 1 timme.. Sen åkte vi hem och duschade och så. Begav oss sedan av till stockby för att umgås med maria,tuva och Viggo idag :) har varit så grymt skönt väder hela dagen<3 super härligt. Jag och Tuva var ute och plaska med vatten en stund, sen bestämde den lilla damen sig för att sätta sig i baljan, då vart det riktigt blött :P hehe. Tur att det var varmt och skönt ute :P..
Fast hon tyckte nog att det vart lite för kallt och blött ändå, för sen var det inte lika roligt att vara i baljan, stod mest utanför o plaska lite :P hehe..

Nu mot kvällen gick vi in och käkade kyckling och bulgur, det va gott!

har suttit och myst med lilla Viggo under dagen, riktig liten sötnos det där =) så mysigt med hans flin och skratt xD

Nu är vi hemma igen i våran lilla lägenhet, men skönt är det med :) börjar faktiskt redan bli riktigt trött och kl är ju inte alls mycket :P

Slänger in bilder som jag tog idag på Tuva & Viggo =D

tuva
Viggo


var väldigt svårt att välja middag ikväll..

Vi har funderat länge på vad vi skulle göra för middag idag, vi ville pröva på något nytt, då hittade vi Fantastisk pastasås med bacon och basilika. Får se hur det smakar, har ännu inte hunnit göra någon middag.. men snart är den färdig. får man se om det var gott eller inte :P

pastarätt


lovelovelove<3

JAG ÄLSKAR DIG<3
12/07-2009

ja o nicke




En nybadad Ceasar<3

Ceasar fick sig ett kvällsbad, det behövdes verkligen..
Blir skitig nu igen när han börjar få tillbaka sitt långa hår :P



ceasar nybadad

sötfisen


marknad i östhammar..

idag var det marknad i östhammar nere vid vattnet, och mycket folk var det med :) mötte angelin så vi gick och tittade lite tillsammans, mys<3.. var länge sen man träffade henne faktiskt.. det är på tiden att börja träffa alla vänner från skolan nu ju<3.. hehe..

Jag hittade i alla fall en jätte fin väska för endast 100kr.. typist en invandrar kille som står och säljer och ropar väskoooor och rygg i säckar lät de som han ropa.. men nej han ropade väskoooor och ryggsäckar olika former och storlekar endast 100kr.. biiiillligt kom o kööp.. haha.. han ropa det säkert 20gr medans vi stod och titta på väskorna :P men han fick nog många som handlade där :) både Jessica och Maria köpte, Maria kunde inte bestämma sig så hon tog två :) men lika bra när de var så billiga :)..hehe..

Nu mot kvällen tänkte vi sticka till gymmet och träna, men nej nej.. där var det ju stängt när vi kom fram.. tråkigt! så nu tvättar min käraste vovven min :P hehe.. Ceasar måste tvättas ofta :) sätter in en bild senare när han är nytvättad´:)<3

lägger in en bild på väskan jag köpte, fick inte till sån fin bild, men det får duga xD

nya väskan

 


hemma i östhammar igen efter tre arbetsdagar..

har inte hunnit blogga de dagar jag varit i märsta.. Har haft fullt upp och trött efter jobbet så man har ej suttit vid datorn.. Dessa dagar på jobber har faktiskt gått riktigt bra.. lite små jobbigt att det vart magsjuka så dom fick stänga av två avdelningar så där hann man ju inte städa.. men skönt med för då fick jag sluta tidigt idag :D wiie :P haha..
Man har ju sina favorit tanter på jobbet :) hehe.. Vissa är ju bara för roliga medans vissa kan vara pain in the ass lixom.. :P Men idag var det en riktigt lugn dag, jag hann till o med sitta och titta på när dom hade dans idag på hemmet.. alla planen samlas så får gamlingarna dansa xD det var en rolig upplevelse.. Dom blir lixom som helt andra personer.. alla lös upp och tyckte det var jätte kul :) så söta :D medans vissa tyckte det var strunt saker bara skit att gå och dansa xD haha... bra roliga..
Nej nog om jobb jobb och jobb... usch joo.. idag fick jag gå in och städa kylrymmet.. hua det låg ju en där idag.. förra gången var det tooomt .. det kändes små spppoooky faktiskt..

Nu har man äntligen kommit tillbaka till östhammar, och imorrn kommer mamma och pappa med en tvättmaskin till oss som jag fick av min faster.. kunde ej ta den i min bil då vovvarna tar upp bakluckan =P Så dom kommer imorrn förmiddag med den och lämnar av lite mer saker som vi skulle ha... Dom skulle även lämna stugnyckeln då jag och nicklas åker upp till stugan på onsdag och mamma och pappa kommer efter på torsdag :) ska fira midsommar där uppe :D så mysigt <3 kommer nog bli skoj faktiskt.. får se hur många dagar man blir där uppe:)

Imorrn blir det marknad här i östhammar så det ska man gå och kolla på :) kanske finns några fina saker <3 hej hopp så länge.. vet inte vad mer jag ska skriva :P

jag och ninisen förra sommaren, mysig bild<3


inte skrivit i bloggen på jätte länge nu, men har inte haft någon lust att sitta och skriva heller :p hehe..

Idag blir det att gå till gymmet runt 10 tiden och träna 1 timme :p sen blir det att tvätta hela dagen. Imorgon åker vi hem till märsta då jag ska jobba ons,tors,fre... buhu, tråkigt. men det måste ju göras så man får in lite pengar på kontot ;P


RSS 2.0